04 / 05 / 2024

Espadon Safi Kartal'da yüzde 5 indirim sevgililer günü indirimi!

 Espadon Safi Kartal'da yüzde 5 indirim sevgililer günü indirimi!

Firma: Safi Holding

Proje: Safi Espadon Residence

Safi Espadon, Sevgililer Günü için ziyaretçilerine özel sürprizler hazırladı. Kartal’da hayata geçen projenin satış ofisinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerine özel sunulacak sürprizler projeye ilgi duyanları heyecanlandırdı.




Safi Espadon, Sevgililer Günü’ne özel, ev sahibi olmak isteyenlere %5 indirim olanağı sunuyor. Bunun yanı sıra projede yer almak isteyen kişilere %25 peşinata 12 ay vade imkanı tanınacak. Safi Espadon fiyatları 261 bin TL ile 1 milyon 350 bin TL arasında daire tipi ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor.


Katı yakıt ve denizcilik sektöründe lider konumda olan Safi Holding’in İstanbul’un kentsel dönüşüm bölgesi Kartal’da inşa ettiği Safi Espadon projesi İstanbul’un cevheri olarak nitelendiriliyor.


Kentsel hafızada kendisine çok farklı bir yer edinen  Safi Espadon Residence  yeni yıl ile birlikte yoğun bir satış dönemine girdi. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projenin inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.


Dome Mimarlık tarafından tasarlanan, 101 metre yüksekliğindeki proje üç blok halinde tek parça olarak uzanıyor. Bina, proje sahiplerine sosyal olanakları güçlü, kent yaşamındaki gereksinimlerin yüksek standartlarla karşılandığı, sağlam inşaat kalitesi ve özel mimarisi ile dikkat çeken bir yaşam merkezi sunuyor. 3 bodrum, zemin ve 19 kattan oluşacak yapının Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve metroya olan yakınlığı hava ve kara ulaşımı açısından oldukça büyük konfor sağlıyor. 

Güçlü mimari özelliklere sahip olan projenin yeşil kat bahçeleri ve özel olarak tasarlanmış terası ile tüm cephelerinden Marmara Denizi veya adalar manzarasını izlemek mümkün olacak. 


Birleştirilebilen Daireler İle Espadon Farkı

Projede 59 m² ile 160 m² aralığında değişen metrekarelerde stüdyo, 1+1, 1,5+1, 2+1 olmak üzere farklı daire seçenekleri sunuluyor.


Safi Espadon Residence’ın mimarisi dairelerin birleştirilebilmesi açısından son derece uygun olarak tasarlanmış. Proje sahipleri ihtiyaçlarına göre birden fazla daireyi birleştirip daha geniş bir yaşam alanına sahip olabilecekler. 


Yüksek Prim Potansiyeline Sahip Lokasyon, Kartal’da…

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 km, Kadıköy-Kartal metro durağına 500 metre mesafede bulunan Espadon, Kartal Adliye Sarayı’na da çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin bulunduğu bölge ulaşım açısından hem konut hem de işyeri olarak kullanıma oldukça uygun. 



Safi Espadon Satış Ofisi: 0216 377 47 50 (pbx) 

www.safiespadon.com 


projeye sor



Geri Dön