28 / 04 / 2024

Essa Flora Evleri fiyat listesi!

Essa Flora Evleri fiyat listesi!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Çekmeköy Essa Flora

Dairelerin minimum 270 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıldığı Essa Flora Evleri fiyat listesi 'nin ayrıntıları haberimizde mevcut durumda...




 Essa Yapı tarafından hayata geçirilen Essa Flora Evleri projesinde satışlar davam ediyor. Daire seçeneklerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edildiği Essa Flora Konutları projesi  5 blok halinde tasarlanmış durumda. İçerisinde 59 konutun bulunduğu  Essa Flora Evleri 'nin blokları  3'er kattan meydana geliyor. Essa Flora Evleri fiyat listesi daire tiplerine göre şöyle sıralanıyor: 


Essa Flora Evleri fiyat listesi: 


Essa Flora Evleri fiyat listesi bağlamında 2+1 daireler 270 bin dolardan, 3+1 daireler 440 bin dolardan başlıyor. Essa Flora Evleri fiyat listesi 4+1 daireler için 685 bin dolara kadar yükseliş gösteriyor. 



Essa Flora Evleri fiyat listesi hakkında daha ayrıntılı bilgi için projenin satış ofisi telefonu olan 444 0 417 numarasından iletişim kurabilirsiniz. Essa Flora Evleri ödeme planı bünyesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün.  


Essa Flora Evleri daire teslimleri 2014 yılının Nisan ayında yapılacak. Projenin daire sahiplerine sunduğu olanaklar arasında çocuk havuzu ve 2 adet yetişkin havuzu, çocuk oyun alanları, 2 adet fitness center, kapalı ve açık otopark alanları ve basketbol sahası yer alıyor. 



Web adres: http://www.essaflora.com

Telefon: 444 0 417

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön