01 / 05 / 2024

ESSA Silva Villaları nerede

ESSA Silva Villaları nerede

ESSA Silva Villaları, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne  15 kilometre mesafede olup, şehirde yakın orman içinde bir yaşam olanağı sunuyor..



ESSA Gayrimenkul Silva Villalarında  İstanbulun popüler semtlerinden Çekmeköyde dört tarafı ağaçlarla çevrili bir vadide doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunuyor.

Her iki köprüye de sadece 15er dakika mesafede olmasına rağmen şehrin tantanasından uzak kuş seslerini arasında bir yaşam sunan Silva Villaları, eşsiz bir konumdadır. Site toplam 6 dönüm arsa alanının üzerine konumlandırılmış 8 adet müstakil villa ve havuzlu sosyal tesis alanından oluşmaktadır.

Projelendirme safhasından itibaren vadideki doğallığı korumak için çok özen gösterilmiştir. Site sakinlerinin araçları binaların arkasındaki zeminin altında kalan otoparkla gizlenmiştir. Her villanın 2 araçlık kapalı otoparkı olup, otoparktan evlere direk giriş verilmiştir. Bu nedenle orman manzarası tüm doğallığıyla korunmuştur. Güvenlik sistemi de merkezi bir şekilde detaylı olarak planlanmıştır. Sitenin girişinde tüm araç giriş-çıkış trafiğine hakim olacak şekilde bir güvenlik alanı vardır. Buna ek olarak da site kameralı sistem ile sürekli olarak kontrol altında tutulacaktır.


Adres: Süleymaniye Caddesi, Bademler Sokak, Çekmeköy İstanbul

0216 639 08 78


Geri Dön