29 / 04 / 2024

Essenora Evleri satış fiyatları!

Essenora Evleri satış fiyatları!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Evleri satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Toplam yatırım bedeli 160 milyon TL olarak belirlenen projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.



Essenora Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Essenora Evleri satış fiyatları konutların cephe ve alanlarına göre değişiyor. Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası taşıyan proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora Konutları 6 blok halinde inşa ediliyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde yüzde 3, yüzde 50 peşin ödemelerde yüzde 7, tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy bölgesinde hayata geçirilen Essenora Residence'de 758 adet daire, 12 dükkan ve 1 market mevcut. Projede peşinatsız, vade farksız, banka kredisiz 24 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Essenora Evleri satış fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, cafe - restoran ve mini spor alanları, buhar odası, kapalı otopark, iki adet yüzme havuzu ve fitness center gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora ulaşım: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora Küçükköy satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön