29 / 04 / 2024

Eston şžehir 5. Kısım inşaatı başlıyor! M ²'si 3 bin 250 TL!

Eston şžehir 5. Kısım inşaatı başlıyor! M ²'si 3 bin 250 TL!

Bahçeşehir"in şehir planlamasına sağdık kalarak yatay yaşam alanlarıyla farklılaşan projesi Eston şžehir"in 5. kısım inşaatı başladı. Tamamı villalardan oluşacak Eston şžehir 5. kısmın yeni yerleşim düzeninde, yeni tip evler bulunacak



54 bin 399 metrekarelik geniş arazi üzerinde 7"si müstakil villa, 40"ı ikiz villa olmak üzere toplamda 87 konut yapılacak. Fiyat avantajıyla da öne çıkan Eston şžehir 5. kısımda ortalama metrekare fiyatları 3 bin 250 TL olacak.

İstanbul"un batısında yeni bir yaşam alanı haline gelen Bahçeşehir, dünyanın en önemli uydukent projeleri arasında yer alıyor. Birçok inşaat projesinin hızla devam ettiği, 25 bin yeni konutun daha yapılacağı Bahçeşehir"de Eston şžehir, farklı projesiyle cazibe merkezi oluyor. Eston şžehir"in maksimum 4 kattan oluşan yatay yapılanması ve her evin kendine ait bahçe kullanımı, bölgenin en büyük bahçeli ev konseptine sahip projesi olmasını sağlıyor.  

2017 yılına kadar 2800 adet anahtar tesliminin planlandığı Eston şžehir"de yaşam devam ediyor.

5. kısım inşaatına da yakında başlanacak olan Eston şžehir, yeni kısmında birçok ayrıcalığı bir araya getiriyor. 54 bin 399 metrekarelik arazi üzerinde 7"si müstakil villa, 40"ı ikiz villa olmak üzere sadece 87 konutun yapılacağı Eston şžehir"in 5. kısmı, sakinlerine bir yaşam alanından çok daha fazlasını sunuyor. Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, œProjelerimizin çalışmaları başladığı andan itibaren mutlaka bulundukları konuma, pazardaki talebe ve orta vadeli projeksiyonlarımıza bakarak fark yaratacak, rakiplerimizden ayrışmamızı sağlayacak konseptler yaratıyoruz. Eston şžehir"de de böyle oldu. şžu anda Eston şžehir"in 1. ve 3. kısımlarında 500 aile yaşıyor. Sakinlerimizin beklentilerini, Eston Yapı deneyimiyle değerlendirip, 5. kısım planını bu doğrultuda geliştirdik. Projemizin 5. kısmı tamamen villa projesi ve yeşil alan bakımından oldukça zengin olacak. Geniş bahçelerin bulunduğu kısımda, müstakil villaların bahçe alanı 250 m ²"den başlayacak. Bahçeler, kot farkından dolayı cazip tema bahçeleri yapma imkanı sağlayacak. 5. kısımda evlerin dış mimarilerinde de yenilikler yaptık; ahşap kaplama, cam korkuluklar ve cumbalar kullanıyoruz. Keyifli kış bahçeleri yarattık, apartman girişlerini genişlettik. Anahtar teslimi evlerimizde tüm yaşam çözümleri tarafımızdan organize ediliyor diyerek projenin yeni kısmını özetliyor.

340 m ²"lik geniş yüzme havuzu

4 bin metrekare nitelikli yeşil alanın bulunacağı Eston şžehir 5. Kısım"da bin 65 metrekarelik açık ve kapalı sosyal tesis alanı da yer alacak. Fitness salonu, soyunma odası ve kafeden oluşan tesisin yanı sıra açık fitness alanı, yürüyüş-koşu parkı, basketbol oyun sahası, oyun alanı bulunan projede 340 metrekarelik geniş bir yüzme havuzu da olacak.
Eston şžehir"in 5. kısmında fiyat avantajına dikkat çeken Kaan Yücel, œEston şžehir"in 5. kısmında villa fiyatlarımız çok avantajlı olacak. Bu kısımda evlerin metrekaresi ortalama 3250 TL"den satılacak diye konuşuyor.

Eston şžehir 5. Kısım İkiz Dubleks ve Müstakil Dubleks Planları
İkiz Dubleks:
142 metrekare net, 176 metrekare brüt alana sahip
3 yönden ışık alan cephe
4+1 oda, banyo, çamaşır dolabı
Arka alanda mutfağa bitişik kış bahçesi
Giriş-vestiyer, mutfak, ayrı yemek alanı, teras, merdiven altında binanın dışından açılabilen bisiklet vb. şeylerin konulabildiği depo bulunuyor.
Müstakil Dubleks:
203 metrekare net, 248 brüt alana sahip
4 yönden ışık alan cephe
5+1 oda, 3 banyo, çamaşır dolabı
Vestiyer, dışarıdan girilebilen depo, teras, ayrı yemek alanı, merdiven altı depo bulunuyor

http://www.estonsehir.com/

0212 850 20 20

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Eston şžehir 5'inci etapta yeşil alana doyuracak

şžehir projesinin 5'inci etabında yatay konut anlayışını getiren Eston, her villanın bahçesine 250 metrekare yeşil alan yapacak

Bahçeşehir'de yatay konut anlayışından hareketle Eston şžehir projesinin 5. etabının inşaatına başlayan Eston Yapı, farklı tipte daire çeşitlerini bölgeye getirecek. 54 bin 399 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek projede 7'si müstakil, 40'ı ise ikiz villa olmak üzere toplam 87 konut yapılacak. projede villar dışında 1+1 ile 3+1 arasında değişen daire seçeneklerinin de yer alacak. Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, projedeki villaların fiyatlarının çok avantajlı olacağını söyleyerek 'Villa metrekare fiyat ortalaması 3 bin 250 TL olacak' diye konuştu. 2017 yılına kadar toplam 2 bin 800 dairenin inşa edilecek. Yücel, projenin 5. etabı villa ve yeşil alan açısından zengin olacak. Villaların bahçeleri 250 metrekareden başlayacak. Evlerin dış mimarilerinde ise ahşap kaplama cam korkuluklar ve cumbalar kullanacağız. Kış bahçeleri ve apartman girişlerinin ise genişlettik' diye konuştu. 5. etapta yer alacak olan ikiz dubleksler net 142 metrekare alana sahip olurken kış bahçeleri ve depoları bulunacak. Net 203 metrekarelik olan müstakil dubleksler ise 5 oda bir salondan oluşacak. 40 bin metrekare yeşli alanın yer alacağı 5. etapta 1065 metrekarelik açık alan ve kapalı sosyal tesis alanı da yer alacak. Tesiste fitness, soyunma odasının yanı sıra yürüyüş parkı, basketbol sahası, oyun alanları ile 340 metrekarelik yüzem havuzu da yer alacak. Eston şehire projesinin 1. ve 3. etaplarında yaşam başladı. 500 aile bu etaplarda oturmaya başladı.

PROJENİN KÜNYESİ
Konut sayısı: 87
Konut tipleri: 1+1, 2+1, 2+1, müstakil villa, ikiz villa
Metrekare fiyatı: 3 bin 250 TL
Sosyal imkanlar: Fitness salonu, kafe, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, yüzme havuzu

Metrekaresi 3 bin 250 TL olacak
Villaların metrekaresinin 3 bin 250 TL olacağını söyleyen Yücel, 'Planı sakinlerimizin beklentilerini değerlendirerek yaptık' dedi.
Sabah

Yatay konseptte 5. kısıma başladı
Bahçeşehir"in kuruluş amacına uygun olarak hareket eden Eston İnşaat, taviz vermediği yatay yapılaşma konseptiyle 5. kısım inşaatlarına başladı
Bahçeşehir"in kentsel planlamasına sadık kalarak kurduğu yatay yaşam alanlarında yapılaşan Eston şžehir"in tamamı villalardan oluşan 5. kısmının inşaatı başladı. Toplam 54 bin 399 metrekarelik arazi üzerinde 7"si müstakil villa, 40"ı ikiz villa olmak üzere toplamda 87 konut yapılması planlanırken ortalama metrekare fiyatları 3 bin 250 TL olarak belirlendi.
Dünyanın sayılı uydukent projeleri arasında yer alan ve 25 bin yeni konutun daha yapılacağı Bahçeşehir"de Eston şžehir, yatay inşaat konseptine uygun projelerini devam ettiriyor. En fazla 4 kattan oluşan ve yatay yapılan Eston şžehir"de her evin bahçesi, bölgedeki kendine ait en büyük bahçesi olması ile dikkat çekiyor.
Önümüzdeki yedi yıl içinde 2 bin 800 konut teslimini planlayan ve halen yaşamın devam ettiği Eston şžehir"de daha fazlasını sunmak için gayret sarfettiklerini belirten Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, œProjelerin çalışmaları başladığı andan itibaren mutlaka bulundukları konuma, pazardaki talebe ve orta vadeli projeksiyonlarımıza bakarak değerlendirmeler yaparız. Konseptimizin rakiplerimizden farklı olmasına dikkat ederiz. Eston şžehir"de de böyle oldu. şžu anda Eston şžehir"in 1. ve 3. kısımlarında 500 aile yaşıyor dedi.
Eston şžehir sakinlerinin beklentilerinin kendileri için çok öneemli olduğunu belirten Yücel, œSakinlerimizin beklentilerini Eston Yapı deneyimiyle değerlendirip, 5. kısım planını bu doğrultuda geliştirdik. Projenin 5. kısmı tamamen villa projesi ve yeşil alan bakımından oldukça zengin olacak. Geniş bahçelerin bulunduğu kısımda, müstakil villaların bahçe alanı 250 metrekareden başlayacak. Bahçeler, kot farkından dolayı cazip tema bahçeleri yapma imkanı sağlayacak. 5. kısımda evlerin dış mimarilerinde de yenilikler yaptık. Ahşap kaplama, cam korkuluklar ve cumba kullanıldı diye konuştu.


Geri Dön