30 / 04 / 2024

Eston Şehir Bahçeşehir adres!

Eston Şehir Bahçeşehir adres!

Firma: Eston Yapı

Proje: Eston Şehir

Eston Şehir Bahçeşehir adres ve telefon numarası: Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad.Eston Şehir Evleri Yanı. Bahçeşehir / İSTANBUL - Satış ofisi telefon numarası: 0212 691 55 01



Bahçeşehir'de yükselen  Eston Şehir  projesi  Eston Yapı  imzası ile yükseliyor. Eston Şehir Bahçeşehir adres bilgileri bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


87 adet daireden oluşan Bahçeşehir Eston Şehir Evlerinde 3 oda 1 salon katlı villa ve 4 oda 1 salon ikiz villa tipinde konut alternatifleri bulunuyor. Bahçeşehir Eston Şehir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Haziran 2014 cevabı veriliyor.


Toplamda 5 etaptan meydana gelen Eston Şehir Bahçeşehir Evlerinin inşaatına 2006 yılında başlandı. Eston Şehir Bahçeşehir adres bilgilerinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Eston Yapı Bahçeşehir Eston Şehir Evlerinde yüzme havuzu, sosyal tesis, sauna, spor alanları ve fitness center gibi imkanlarda mevcut durumda. Eston Şehir Bahçeşehir satış ofisi ile 0212 691 55 01 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.


Eston Yapı Eston Şehir nerede?

Eston Şehir Bahçeşehir adres : Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad.Eston Şehir Evleri Yanı. Bahçeşehir / İSTANBUL


Eston Şehir Bahçeşehir adres!


Eston Yapı Eston Şehir iletişim

Telefon: 0212 691 55 01 - 02 - 03

Web Adresi: www.estonsehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön