28 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru reklam filminde Serdar Kılıç oynadı!

Eston Şehir Koru reklam filminde Serdar Kılıç oynadı!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Koru

Bahçeşehir'de Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilen Eston Şehir Koru reklam filminde doğa dostu Serdar Kılıç oynadı




"Koru'lu düzene geçmenin tam zamanı" sloganıyla tanıtılan Eston Şehir Koru projesinin reklam filminde doğa dostu Serdar Kılıç oynadı. Serdar Kılıç reklam filiminde, "Bizim doğa ile kopmuş onarılması gereken güçlü bir bağımız var. Bu güçlü bağı onarmanın yollarından biri korulu düzene geçmek" ifadelerini kullandı. 


Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesi Bahçeşehir'de yer alıyor. 1.090 konut ile 31 dükkandan meydana gelen proje tamamlandığında 4 bin kişi yaşacak.


90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanının yer aldığı Eston Şehir Koru projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Projede villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları ve 7-8 katlı koru evleri bulunuyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Koru projesinde lansmana özel teslimde ödeme fırsatı sunuluyor. Projede sadece yüzde 5 peşinatla ev daire sahibi olunabiliyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Koru projesinde spor sahaları, otopark,  hamam, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

 

Telefon: 444 86 16
Web: estonsehirkoru.com


projeye sor



Geri Dön