29 / 04 / 2024

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

 Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Kuzeyşehir Koru

Kuzeyşehir Koru reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı. İnşaat ve satışların başladığı proje İzmir'in Menemen ilçesinde Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor.



Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından İzmir'in Menemen ilçesinde yükseliyor. Lansman dönemine özel kampanya sunulan  Kuzeyşehir Koru  projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı.

Kuzeyşehir Koru projesi 716 adet daireden meydana geliyor. Projede alanları 67 metrekareden başlayan  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Dubleks daireler ve dubleks villalara da yer verilen Kuzeyşehir Koru projesinde teslimlerin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 31 bin metrekare alan üzerinde yapılan projede inşaat çalışmaları devam ediyor. 

 

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

 

 

Kuzeyşehir Koru ödeme planı:

"Durduramadılar! Yine yapıyoruz! Taksitten başka hiçbir ödeme yok" sloganıyla tanıtılan kampanya ile Türkiye'nin en iddialı ödeme planını hazırlandı. 


Projede kampanya kapsamında 2+1 daireler için 48 ay boyunca 5 bin TL, 3+1 daireler için 48 ay boyunda 8 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. Projede taksitten başka ödeme yapılmıyor. 


Kuzeyşehir Koru fiyat listesi

2+1 daireler 240 bin TL
3+1 daireler 384 bin TL
4+1 daireler 624 bin TL

 

5 özel avlu ve 2 korunun yer aldığı Kuzeyşehir Koru projesinde hem çocuklara hem büyüklere sınırsız aktivite imkanı sağlanıyor. İZBAN ve Çevre Yolu'nun yanıbaşında yer alan proje  İzmir'in en yoğun yeşil alanında yükselecek. 


Kuzeyşehir Koru'da tropik avlu, yumurcak avlu, olimpik avlu, botanik avlu, gündoğumu korusu, sessiz avlu, fitness, sanat sokağı, 17 bin metrekarelik dev kent parkı, kids club, günbatımı korusu, SPA mevcut.

 

 Kuzeyşehir Koru reklam filmi!


Kuzeyşehir Koru adres: Atatürk Mahallesi Kuzeyşehir Mevkii 1528/1 Sokak Menemen/İZMİR

Tel: 0232 300 30 30
Web: http://www.kuzeysehirkoru.com/


projeye sor



Geri Dön