29 / 04 / 2024

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru nerede?

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Kuzeyşehir Koru

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?



Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da inşaat başladı. 36 ay sonra teslim edilecek projede resmi satış süreci de başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks daireler ve dubleks villaların yer aldığı projede toplam 716 adet daire bulunuyor. 

Kuzeyşehir Koru'da satışa sunulan 2 oda 1 salon daire fiyatları 240 bin TL'den, 3 oda 1 salon daire fiyatları 384 bin TL'den  ve 4 oda 1 salon daire fiyatları 624 bin TL'den başlayarak büyüklüğü ve şerefiyesine göre değişiklik gösteriyor. 

Kuzeyşehir Koru'da lansman dönemine özel kampanya başlatıldı. Kampanyaya göre; 2 o da 1 salon daireler için 5 bin TL, 3 oda 1 salon daireler için 8 bin TL aylık taksit ödemesi yapılıyor. Bu ödemenin dışında ekstra bir ödeme yapılması istenmiyor.   

Kuzeyşehir Koru projesinde 17 bin metrekarelik dev kent park yer alıyor. Proje içerisinde ayrıca, günbatımı ile gündoğumu korusu, tropik avlu, yumurcak avlu, olimpik avlu, sessiz avlu, botanik avlu, fitness, SPA, sanat sokağı, kids club, bulunuyor. 

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru projesi konum olarak İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yer alıyor. Proje İZBAN ve Çevre Yolu'nun yanıbaşında yükseliyor. 

Kuzeyşehir Koru harita

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru adres: Atatürk Mahallesi Kuzeyşehir Mevkii 1528/1 Sokak Menemen/İZMİR

Tel: 0232 300 30 30
Web: http://www.kuzeysehirkoru.com/

 

17 soruda Kuzeyşehir Koru!


projeye sor



Geri Dön