Genel

ETC Travel, 2 yeni şube açtı!

İzmir'de 12 yıldır seyahat acentası olarak faaliyetlerini sürdüren ETC Travel, ekonomide yaşanan sorunlara ve turizm sektöründeki daralmaya rağmen büyümeyi sürdürüyor

Hilton İş Merkezi'nde 1997 yılından bu yana uçak bileti, otel rezervasyonları ve yurtdışı turları organizasyonu gerçekleştiren ETC Travel, Karşıyaka ve Bornova'da 2 yeni şube açtı. Hizmeti müşterilerinin ayağına götürmek için 2 şube daha açtıklarını dile getiren ETC Travel Genel Müdürü Tolga Gencer, uzun zamandır düşündüğü yatırım planını ekonomide sıkıntıların yaşandığı bir dönemde hayata geçirdiğini ifade etti.

Karşıyaka Çarşısı içinde ve Bornova Özkanlar'da hizmete giren şubelerinde uçak bileti, otel rezervasyonları ve yurtdışı turları organizasyonları konusunda o bölge insanlarına yardımcı olacaklarını açıklayan Gencer, "3-4 yıldır bu bölgelerde şube açma düşüncesindeydim. Bu düşüncemi hayata geçirmek ekonomide sıkıntı yaşandığı, turizmde daralmaların yaşandığı bir dönemde kısmet oldu. Krizin belirli bir süre sonra sona ereceği hesap ederek bu yatırımı gerçekleştirdik. Öncelikle o bölgelerde tanıtıma önem vereceğiz. Bunu gerçekleştirdikten sonra şubelerimiz belirli bir potansiyeli yakalayacaktır" dedi.
Murat ŞAHİN/Yeni Asır