29 / 12 / 2024

Etçibaşı, Çeşme'de şube açtı!

Etçibaşı, Çeşme'de şube açtı!

Konuklarını İzmir Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubesinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşayan Etçibaşı Naci Usta, fark yaratan bir uygulamaya da imza attı....



Lezzet tutkunlarının İzmir'deki uğrak noktası Naci Usta, Nariıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı karşısındaki şubesinden sonra, lezzetleri Çeşme'ye taşıdı. Konuklarını Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubesinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşayan Etçibaşı Naci Usta, fark yaratan bir uygulamaya da imza attı. Ala Carte menü et ve Türk Mutfağfnın yemeklerini sunan Naci Usta, izmirlileri dünyanın sayılı restoranlarında kullanılan "Dry Aged System" ile buluşturuyor. Gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Himalaya tuz tuğlalarıyla özel olarak oluşturulan dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su buharı sayesinde marine oluyor" dedi. 



Milliyet Ege


Geri Dön