26 / 05 / 2024

Etçibaşı çeşme şubesi nerede

Etçibaşı çeşme şubesi nerede

Konuklarını İzmir Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubesinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşayan Etçibaşı Naci Usta, fark yaratan bir uygulamaya da imza attı....

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi açıldı!

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de açıldı.

Kemer Kındılçeşme'deki kamp alanı davası sonuçlandı!

Kındılçeşme günübirlik kamp alanı 24 Mart 2004 tarihinde özel bir şirkete kiraya verildi. Bu duruma karşı çıkan Antalya Barosu ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi, 10 bireysel müdahilin de katılımıyla 2009 yılında yargıya başvurdu.

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi açıldı!

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Cemal Çoban Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

1978 yılında İstanbullular çeşme başında kuyruklar meydana getirmeye başlamışlar!

1978 yılında benzin ve et yokluğunun doğurduğu kuyruklara su kuyruğu da katılmış. Bir damla suya muhtaç kalan İstanbullular, çeşme başlarında uzun kuyruklar meydana getirmeye başlamışlar.

Kazlıçeşme ve Ataköy'ü muaf tutan Silüet İmar Planı askıda!

İstanbul silüeti tartışmasını başlatan OnaltıDokuz'un konumlandırıldığı Kazlıçeşme ile sahilindeki inşaatların mühürlendiği Ataköy'ü hariç tutan Silüet Koruma 1/5000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı. Emlakkulisi.com, planı Kasım ayında duyurmuştu...

Kazlıçeşme ve Ataköy, silüet plan tadilatından muaf tutuldu!

İBB'nin askıya çıkarmak üzere Bağcılar Belediyesi'ne gönderdiği İSTOÇ 1/1000 ölçekli imar planına eklenen Silüeti Etkileyen Alanlarda Olumsuz Yapılaşma Koşullarının Engellenmesi'ne yönelik genel plan notu tadilatında Kazlıçeşme ve Ataköy hariç tutuldu.

TOKİ Uşak Eşme başvuruları başladı!

Satışların T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin Eşme Şubesi aracılığıyla yürütüleceği TOKİ Uşak Eşme başvuruları başladı. Projede daireler 71 bin 783 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Uşak Eşme başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Eşme başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 71 bin 783 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satış işlemleri iraat Bankası A.Ş. nin Eşme Şubesi aracılığıyla yürütülecek.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İncirli-Söğütlüçeşme metro hattı iki kıtayı birbirine bağlayacak!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş geliyor. İncirli - Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı birbirine bağlayacak. Hattın etüt çalışmaları 2015'te tamamlanacak...

Etçibaşı çeşme şubesi nerede Haberi

Etçibaşı çeşme şubesi nerede

Lezzet tutkunlarının İzmir'deki uğrak noktası Naci Usta, Nariıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı karşısındaki şubesinden sonra, lezzetleri Çeşme'ye taşıdı. Konuklarını Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubesinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşayan Etçibaşı Naci Usta, fark yaratan bir uygulamaya da imza attı. Ala Carte menü et ve Türk Mutfağfnın yemeklerini sunan Naci Usta, izmirlileri dünyanın sayılı restoranlarında kullanılan "Dry Aged System" ile buluşturuyor. Gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Himalaya tuz tuğlalarıyla özel olarak oluşturulan dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su buharı sayesinde marine oluyor" dedi. 



Milliyet...