08 / 05 / 2024

Etimesgut Belediyesi'nin 2017 bütçesi 267 milyon TL!

Etimesgut Belediyesi'nin 2017 bütçesi 267 milyon TL!

Etimesgut Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi, MHP, AKP ve CHP gruplarının oybirliği ile 267 milyon TL olarak kabul edildi.



Etimesgut Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi, MHP, AKP ve CHP gruplarının oybirliği ile 267 milyon TL olarak kabul edildi. 


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan Etimesgut Belediye Meclisi, 2017 yılı mali bütçesini görüştü. MHP Grup Başkanvekili Metin Çevrim, AKP Grubu adına Mustafa Tinç, CHP Grup Başkanvekili Süleyman Doğan, bağımsızlar adına da Mesut Şalıingöz bütçeyle ilgili görüşlerini dile getirdiler. Yapılan eleştirilere cevap veren Başkan Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarını anlattı. Bu yıl da arsa satışı gerçekleştirmeden bir bütçe oluşturduklarını kaydeden Demirel, bütçenin son kuruşuna kadar halka hizmet için kullanılacağını söyledi. 


ÖNEMLİ HİZMETLER YAPIYORUZ 

Başkan Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçemizin birçok noktasında önemli hizmet ve yatır unlarımız devanı ediyor. Türkiye'ye örnek Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatımız hızlı bir şekilde sürüyor. İçerisinde eğitim ve yaşam alanlarının olduğu Elvan Aile Yaşam Merkezimizin inşası devam ediyor. Güzelkent Mahallemize sağlık, eğitim ve yaşam alanlarını bir arada topladığımız modern bir yaşam merkezi kazandırıyoruz. 


17 Şubat şelıitlerimizin anısına hatıra ormanı kurduk. 23 Nisan hatıra ormanı oluşturduk, Atatürk Ormanımızı ilçemize kazandırdık. Şimdi de Atatürk Ormanımız içerisine Hanımlar Konağı ve Atatürk Evi'nin benzerini inşa ediyoruz. 15 Temmuz şehitlerimiz anısına orman kuruyoruz. 


Ne Mutlu Türküm Diyene yazısını yazdık. Türk bayrağımızı astık. İnşallah bu ormanımıza 7-8 yaşında ağaçlar dikeceğiz, yürüme yolları yapacağız. Kürşat Caddesi üzerindeki alana Kürşat Parkı adını verdiğimiz güzel bir park yapıyoruz. Özel olarak ağaçlandırma gerçekleştiriyoruz. 


etiSEM gibi Türkiye'nin başka hiçbir belediyesinde bu kapsamlı olmayan bir mesleki eğitimi ilçemizde başarıyla uyguluyoruz. 11 etiSEM birimimizde 5 binden fazla insanmııza eğitim veriyoruz. Her alanda yaptığmıız hizmetlerle ilçemizin yaşam kalitesini artırıyoruz". 


Ankara Güçlü Anadolu


Geri Dön