24 / 07 / 2024

Etimesgutlu müteahhitler Enver Demirel’i ziyaret etti!

Etimesgutlu müteahhitler Enver Demirel’i ziyaret etti!

Baki Çelen ve yönetim kurulu, genel kurulun ardından ilk ziyaretini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ’e yaptı. Demirel, Müteahhitlerden mesleklerinin gereğini en iyi şekilde yapmalarını istedi





Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanlığı’na seçilen Baki Çelen ve yönetim kurulu, genel kurulun ardından ilk ziyaretini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e yaptı. Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanlığı’na seçilen Baki Çelen ve yönetim kurulu, genel kurulun ardından ilk ziyaretini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e yaptı. Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitlerin istek ve önerilerini içeren dosyayı Demirel’e sundu. Dosyayı alan Demirel, hukuki çerçevede belediye olarak müteahhitlerin işlerini kolaylaştıracak her türlü adımları attıklarını ve bundan sonra da gerekli kolaylıkların sağlanacağını söyledi.


Demirel, “Öncelikle düzenlenen genel kurulla seçilen müteahhitler derneğimizin başkanına ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. İlçemiz çok hızlı büyüyor ve gelişiyor. Bu büyüme beraberinde yeni konut ihtiyacını getiriyor. Bu istek ve ihtiyaçları göz önünde bulunduran müteahhitlerimizin ilçemizde yoğun çalışmasını görüyoruz. Tabi ki bu çalışmalar kanun ve yönetmeliklerle belirlenmiştir. Bizim belediye olarak yapabileceklerimiz var, Büyükşehir Belediyesi’nin var, merkezi hükümetin var. Şunu ifade etmek istiyorum ki, müteahhitlerimizin belediyemizle ilgili iş ve işlemlerinin süratle yapılabilmesi adına görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bunu yerine getirirken de bize çizilen hukuki çerçevenin dışına çıkmamız asla mümkün değildir” dedi. Müteahhitlerden mesleklerinin gereğini en iyi şekilde yapmalarını isteyen Demirel, “Hemşehrilerimi asla mağdur etmeyin. Binalarınızı yasa ve mevzuatlara uygun, depreme dayanıklı yapın” uyarısında bulundu.



Ankara Haber Vaktim

 


Geri Dön