24 / 07 / 2024

Baki Çelen enver demirel

Baki Çelen enver demirel

Baki Çelen ve yönetim kurulu, genel kurulun ardından ilk ziyaretini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ’e yaptı. Demirel, Müteahhitlerden mesleklerinin gereğini en iyi şekilde yapmalarını istedi

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Enver Geçgel, nerede doğdu ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalışmalar yaptı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili oldu? İşte Enver Geçgel ile ilgili detaylar...

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hacı Çelen tarafından kuruldu.

Dolar mı alsam yoksa altın mı diye düşünenler dikkat! Ekonomist Baki Atilal en çok kazandıranı açıkladı

Önce FED faiz kararını açıkladı, ardından TÜİK enflasyon rakamlarını verdi. Vatandaşlar önlerini görebilmek için ekonomistlerden açıklama bekliyor. Bir önemli açıklama da ünlü ekonomist Baki Atilal’dan geldi. İşte ayrıntılar…

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Baki Çelik tarafından kuruldu.

Enver Paralı vefat etti!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı, Nuh Beton Yönetim Kurulu eski Başkanı Enver paralı vefat etti. 

Enver Paralı'nın mirası davalık oldu!

Milyarlarca TL'yi bulan mal varlığı, çocukları ve torunları arasında miras kavgasına neden olan işinsanı Enver Paralı'nın mirası davalık oldu...

Martı GYO, Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Burcu Çelen tarafından kuruldu. 

Baki Çelen enver demirel Haberi

Baki Çelen enver demirel


Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanlığı’na seçilen Baki Çelen ve yönetim kurulu, genel kurulun ardından ilk ziyaretini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e yaptı. Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanlığı’na seçilen Baki Çelen ve yönetim kurulu, genel kurulun ardından ilk ziyaretini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e yaptı. Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitlerin istek ve önerilerini içeren dosyayı Demirel’e sundu. Dosyayı alan Demirel, hukuki çerçevede belediye olarak müteahhitlerin işlerini kolaylaştıracak her türlü adımları attıklarını ve bundan sonra da gerekli kolaylıkların sağlanacağını söyledi.


Demirel, “Öncelikle düzenlenen genel kurulla seçilen müteahhitler derneğimizin başkanına ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. İlçemiz çok hızlı büyüyor ve gelişiyor. Bu büyüme beraberinde yeni konut ihtiyacını getiriyor. Bu istek ve ihtiyaçları göz önünde bulunduran müteahhitlerimizin ilçemizde yoğun çalışmasını görüyoruz. Tabi ki bu çalışmalar kanun...