04 / 05 / 2024

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.



Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-GERİ DÖNÜŞÜM A) Hurda kağıt, saman, kargı, kenaf ve selülozdan ve benzeri maddelerden Fluting, Şrenz, Test Liner türde kağıt, karton ve benzeri türde ürünler üretmek. B) Plastik hurda malzemelerin toplanması, kırımı, depolanması ve istiflenmesi.Ticaret, İthalat ve İhracatı. C) Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Mevzuatı hükümleri çerçevesinde, atık kağıt, ambalaj vesair maddeler kağıt geri dönüşüm faaliyetinde bulunmak, bu meyanda geri dönüşüm tesisleri kurmak ve işletmek,toplama ayırma tesisleri kurmak ve işletmek; keza ilgili mevzuat hükümleri gereğince ihtiyaç arzolunan hernevi tesisi kurmak ve işletmek.İmal ettiği ürünlerin ticaretini, ihracatını yapmak, satmak. 2-İNŞAAT A)-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. B)-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. C)-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. İştigal mevzuuna giren veya bu işlerle ilgili bulunan mamul,hammadde, yardımcı madde, malzeme, makina, cihaz, alet, edavat vetesisatın imal, ithal, ihraç ve her türlü dahili ticaretini yapmak. İştigal mevzuuna giren işlerle ilgili olarak nakliyecilik, komisyonculuk, bayilik ve taahhüt, işlerini yapmak.


Geri Dön