Yeni Projeler

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...  ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal lüks ve konforlu villa konsepti ile satışa çıktı

ETS Grup  projelerinin ardından Bodrum'un Herbil Koyu'na toplamda 84 konuttan oluşan ilk konut projesini hayata geçiriyor. 

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal lüks ve konforlu villa konsepti ile satışa çıktı. Caja Maxx Royal Projesi, zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili eşsiz mimariye sahip olup içinde spor salonu, restoran ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

Peki Caja Maxx Royal Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Caja Maxx Royal Projesi'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Caja Maxx Royal fiyat listesi.

CAJA MAXX ROYAL KONUT FİYATLARI NE KADAR? CAJA MAXX ROYAL FİYAT LİSTESİ

Caja Maxx Royal Projesi'nde A tipi, B tipi ve C tipi villalar yer alıyor.

Toplamda 27 adet A tipi villa,  5+1 ve 6+1 konut tiplerindan oluşuyor. 450-550 metre kare arasında değişen bu vilların fiyatları 4 milyon 750 bin dolardan başlıyor. 

Toplamda 9 adet olarak inşa edilen B Tipi villar ise 5 odalı olup kendi özel avlusu içerisinde 1+1, 2+1 veya 2 stüdyo daireden oluşan bağımsız girişli ek bir yaşam alanı sunuyor. B tipi villalar 650 metre kare  olup fiyatları 6,5 milyon dolardır.

250 metrekareden oluşan C tipi villar toplam 21 adet olup 14 dubleks villa ve 7 simplex süit villa olarak inşa ediliyor. Özel olarak tasarlanan C tipi villalar, 3+1 Simpleks süitler ve ikiz villa şeklinde olup satış fiyatı 2,5 milyon dolar.

Caja Maxx Royal Projesi'nde ikinci fazda kalan 27 Adet A ve B tipi villalar dışında diğer villalarda satışlar başladı. Projenin teslimlerinin ise 2024 Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 

CAJA MAXX ROYAL LOKASYON BİLGİSİ!

Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda hayata geçirilen ve özel bir yaşam alanı olan Caja Maxx Royal, denize sıfır konumu ve Türkbükü’ne 2 km mesafede yer alıyor.

Caja Maxx Royal Bodrum/Milas Havalimanı’na 45 km, Bodrum’un merkezine ise 22 km mesafededir.

WEB: https://cajabymaxxroyal.com/tr/
TELEFON: 444 30 20

 

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

Maxx Royal Kemer Türkiye'nin ilk Grand Butik'i!