28 / 04 / 2024

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.



Kültür ve Turizm Bakanlığı'na atanan Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay, gazetecilere Etstur'un yatırımları hakkında bilgi verdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Tünay, "Tek ortaklı şirketlerde bir B planı oluşturmanız gerekiyor. Biz de 9 ay önce bu planı hayata geçirmek için çalışma başlattık. Üç kişiden oluşan bir yönetim kurulu ve şirketin üst düzey yöneticilerinden oluşan altı kişilik icra kurulu oluşturduk. Başkanlığını ben, başkan yardımcılıklarını ise Suat Özbek ve Mehmet Albaş yürüteceğiz. Bu sistemi hayata geçirme evresindeyken Mehmet Bey'e görev tevdi edildi. Hem bize hem Mehmet Bey'e sürpriz oldu ancak şirket zaten altyapısını hazırlamıştı" diye konuştu.

Etstur'un 1.5 ay önce taşındığı Fikirtepe'deki yeni binasında toplantı gerçekleştiren şirketin yatırımları hakkında konuşan Tünay, "13 kattan oluşan bu binaya 35 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Yeni binaya geçince ilave 100 kişilik istihdam sağladık. 900'e yakın çalışan var" dedi.
 


Geri Dön