Ekonomi

Euro alalım mı, bozduralım mı? Yatırımcıları korkutan euro hamlesi

Euro/dolar paritesi 2002 yılındaki seviyesinin altına inerek  20 yılın en düşük seviyesini gördü. Bu durum yatırımcıları korkuturken ''Euro alalım mı, bozduralım mı'' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki Euro kuru ne olacak? Euro düşmeye devam edecek mi? Euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı

Euro/dolar paritesi 2002 yılındaki seviyesinin altına düşerken 20 yılın en düşük seviyesini gördü. Euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı. Euro yatırımcıları ise ''Euro ne olur? euro yükselir mi? Euro alalım mı, bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak edip araştırıyorlar. 

Peki euro kuru ne olur? Euro/TL kuru bugün ne kadar? Euro alalım mı bozduralım mı? İşte ayrıntılar...

YATIRIMCILARI KORKUTAN EURO HAMLESİ

Euro/dolar paritesi 20 yılın en düşük seviyesine düştü. Uluslararası piyasalarda, euro dolar paritesi 0.9913'e kadar geriledi.

Böylece parite 2002 yılındaki 0,9952 seviyesinin altına inerken son 20 yılın en düşük seviyesini test etmiş oldu. Euro/dolar paritesi temmuz ayı ortasında da 1,0000 seviyesinden işlem görmüştü.

Euro paritesindeki gerileme, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylül ayındaki toplantısında  75 baz puanlık faiz artışına gideceğine yönelik beklentilerin artışı, Avrupa'da yaşanan kuraklık, resesyon riski, Ukrayna-Rusya savaşı ve Rusya'dan Avrupa'ya gaz sevkiyatının kesilmesi gibi etkenler etkili oldu.

Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri bugün yakından takip ediliyor. İşte 23 Ağustos Salı günü Euro/TL kuruna dair ayrıntılar...

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ TL? EURO KAÇ LİRA OLDU?

Euro alış fiyatı bugün 18,07 TL, satış fiyatı 18,12 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro bugün güne, alış fiyatı 18,04 TL, alış fiyatı 18,10 TL bandında işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,11 düşüşle 0,9920 seviyesinde başlamıştı. 

Dün euro alış fiyatı 18,03 TL, saış fiyatı ise 18,15 TL'den işlem gördü.

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Dolar euroyu geçti, piyasalar nasıl etkilenecek?

Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kurunda son dakika