29 / 04 / 2024

Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahya Kamacı tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Ataşehir, Kastelli İş Merkezi'nde kuruldu.



Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Yahya Kamacı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Euro Batıment İskele Sistemleri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3-1) Her türlü inşaat iskeleleri, inşaat kalıpları, ayarlı dikmeler, bağlantı elemanları, imalat ve yardımcı elemanları, yangın merpenleri, her türlü beton ve inşaat kalıpları, imalatı, alım-satımı, kiralama, ithalatı ve ihracatını yapmak 3-2) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- 3) Konusu ile ilgili olan makine ve yedek parçalarının alım satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak. 3- 4) Konusu ile ilgili iç ve dış fuarlara ve sergilere konferans ve seminerlere iştirak edebilir. 3- 5) Şirket amacı için kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak edebilir. 3- 6) Yurt içinde ve yurt dışında iş konuları ile ilgili ihalelere girmek, yabancı ortak almak. 3- 7) Amaç ve konusunun gerektirdiği bilcümle ticari ve mali işlemler yapabilir. 3- 8) Dahilden ve iç piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek aval ve kefalet kredileri temin etmek ve gerektirdiği taktirde bu krediler için şirket gayri menkulleri üzerinden kredi verenler lehine haklar tesis etmek. 3- 9) Maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü menkul, gayrimenkul, mal ve haklar iktisap etmek, işletmek, kiraya vermek, almak ve satmak, kiralamak, bu mal ve haklar üzerinde ipotek dahil her türlü hakları tescil etmek, ettirmek ve bunları iktisap etmek, üçüncü şahıslara ait menkul ve gayri menkul hakları ve malları aracılık etmemek şartıyla şirket leh ve aleyhine ipotek tesis etmek. 3-10) Bankalar ve ticari muamelelerde gerçek ve tüzel kişilere kefalet kabul etmek. 3-11) Şirket amacına ulaşabilmek için markalar, ihtira beratları, patentler, lisans, know-how, teknik işbirliği ve yardım gibi  gayri maddi , fikri, sınai haklar alabilir veya ihtisas edebilir, yurt içi ve yurtdışı acenteler, distribütörlükler, mümessillikler alabilir veya verebilir. 3-12) Şirket faaliyetleri ile ilgili bayilik anlaşmaları yapmak. Bayilikler almak ve vermek.



Geri Dön