Ekonomi

Euro bölgesinde kırmızı alarm! Euro/TL ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro kuru

Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen bileşik satın alma yöneticileri endeksi PMI, ekim ayında beklentilerin altında geldi. Peki euro kuru ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro/TL... Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen imalat ve hizmet sektörlerini birlikte değerlendiren öncü bileşik satın alma yöneticileri endeksi (PMI), verileri bugün yayımladı

Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen bileşik satın alma yöneticileri endeksi PMI, ekimde beklentilerin altında gelerek 47,1 seviyesinde açıklandı.

Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen imalat ve hizmet sektörlerini birlikte değerlendiren öncü bileşik satın alma yöneticileri endeksi (PMI), verileri bugün yayımladı.

 

Bileşik satın alma yöneticileri endeksi ekimde beklentilerin altında gelerek 47,1 seviyesinde açıklandı. Geçtiğimiz ay nihai veri 48,1 seviyesinde kaydedilmişti.

İmalat PMI ise ekim ayında 46,6 ile 47,8 seviyesindeki beklentilerin altında geldi. Bu veride 50 puanın üstü büyümeyi, altı ise küçülmeyi gösteriyor.

EURO BÖLGESİNDE KIRMIZI ALARM

Almanya’da artan enerji maliyetleri S&P Global bileşik satın alma yöneticileri endeksi ekimde Mayıs 2020 yılından bu yana görülen en düşük seviyeye inmesine neden oldu.

Peki euro ne kadar oldu? Euro yükseldi mi, düştü mü? Euro/TL kaç lira oldu? Euro bugün ne kadar? Euro bugün yükseldi  mi, düştü mü?  İşte son dakika euro/TL  kuru 24 Ekim 2022.

EURO KURU BUGÜN NE KADAR OLDU? 24 EKİM 2022 EURO/TL KURU 

Euro bölgesinden gelen kritik gelişmelerle birlikte euro kurundaki son dakika gelişmeler de milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Euro kuru bugün güne Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 18,35 TL, satış fiyatı ise 18,43 TL seviyesinde başladı.

Euro dolar paritesi 24 Ekim 2022 günü 0,9838 seviyesinde güne başlarken kapanışta 0,9876 oldu. Euro/TL alış fiyatı 18,39 TL, satış fiyatı ise 18,49 TL seviyesinden işlem görüyor.

 

KRİTİK KARAR

Avrupa'da süregelen enerji tedarik sıkıntılarının yanında siyasi sorunlar da devam ederken  tüm gözler perşembe günkü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevirldi.

Piyasalar, Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) kritik faiz kararınıbekliyor. Bankanın faizleri küresel mali kriz öncesinde görülen seviyelere yükseltmesi bekleniyor.

Elinde euro olanlar hemen bakın! 3 gün sonra euro böyle olacak

Elinde Euro olanlar ne yapmalı? 4 gün kaldı! Euroda gergin bekleyiş devam ediyor!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro nereye koşuyor? 5 gün sonra euro böyle olacak hemen bakın