20 / 05 / 2024

''Euro bozduralım mı?'' diye düşünenlere net cevap! Çabuk bakın! Euro 11 gün sonra böyle olacak

''Euro bozduralım mı?'' diye düşünenlere net cevap! Çabuk bakın! Euro 11 gün sonra böyle olacak

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımını euro olarak yapanlar euro bugün ne kadar? Euro bozduralım mı? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor.



EURO 11 GÜN SONRA..

Euro/TL kuru son dakika rakamlarını yakından takip edenler euronun yükseleceği tarihi merak ediyor.

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş Eylül ayının 15'ini işaret ederek kritik gelişmeyi ve  sonrasında  döviz kurlarında meydana gelecek hareketlerden bahsetti.

 Euro bozduralım mı? diye düşünenlere net cevap! Çabuk bakın! Euro 11 gün sonra böyle olacak

13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan tarfından ekonomi paketinin açıklanması bekleniyor. Bu paketin açıklanması ile beraber enflasyon konusuna da değinilecek. Bu gelişmelerin ışığında döviz kurlarında özellike euro kurunda yön belli olacak.

İslam Memiş, dolardan uzak durulması gerektiğini vurgularken, dolar karşısında ne değer kaybettiyse alınması yönünde açıklama yaptı.

Euro kuru  da dolar karşısında değer kaybeden döviz kurlarından biri.  İslam Memiş'e göre, euro tarafında uzun bir düşüş beklenmiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön