07 / 05 / 2024

Euro bugün ne kadar? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? İşte euroda son durum!

Euro bugün ne kadar? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? İşte euroda son durum!

Euro kuru TL karşısındaki yükselişine devam ederken, dolar yatay seyrini koruyor. Euro bugüne 19.61 liradan başlarken, Dolar ise 18.63 liradan başladı. Peki euro bugün ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? işte euroda son durum!



EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? 2 ARALIK 2022 EURO KAÇ TL? EURO KURUNDA SON DURUM...

Son dakika Euro/TL kuru haftanın son işlem günü olan 2 Aralık Cuma günü yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve döviz almak isteyen vatandaşlar ''euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kaç TL?'' sorularının cevaplarını aratıyor.

Euro bugün ne kadar? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? İşte euroda son durum!

Euro kuru bugün kapanışta alış fiyatı 19,51 lira, satış fiyatı ise 19,59 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 18,69  lira, satış fiyatı ise 18,72 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün gün içinde yüzde 0,57 düşüşe geçerek 1,046 seviyesinden kapanış yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön