02 / 05 / 2024

Euro değer kaybediyor... 1 Nisan 2022 euro kuru!

Euro değer kaybediyor... 1 Nisan 2022 euro kuru!

Bir haftadır yatay seviyelerde işlem gören Euro/TL, bugün kapanışta alış fiyatı 16,16, satış fiyatı ise 16,24 lira seviyesinde günü tamamladı.



Euro kuru bir haftadır 16,30 seviyelerinde işlem görmeye devam ederken dün gün içerisinde gelen son dakika açıklamalardan sonra yatırımcılar tarafından en güveli liman olan sarı metal ve dolar kuru değer kazanırken euro aşağı yönlü hareket etti.

Rusya devlet lideri Putin'in açıklamalarından sonra düşüşe geçen euro 16,39 lira seviyesine düştü.  Altın ve dolar fiyatları değer kazanırken euro son dakika gelişmelerin etkisi ile değer kaybetti. Peki bugün Euro kuru güne nasıl başladı? Euro bu sabah kaç liradan işlem gördü?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön