Ekonomi

Euro, dolar bugün ne kadar oldu? Dolar fiyatı ne kadar? 3 Eylül Cumartesi dolar, euro kaç TL?

Dolar bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 3 Eylül Cumartesi dolar fiyatları yükseldi mi? Döviz kurları nasıl seyrediyor hepsi bu haberde.Dolar ve euro fiyatları her gün değişiyor

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar durulmuyor. Dolar ve euro fiyatları her gün değişiyor. Döviz yatırımcıları dolar ve euroada yaşanan bu dalgalanmaları her gün merakla takip ediyor.

Peki dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? Sterlin düşüyor mu? Hepsi sizler için derlediğimiz 3 Eylül Cumartesi dolar ne kadar haberinde.

Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? Dolar kaç TL? İşte dolar ve euro da son durum! 3 Eylül Cumartesi 2022 günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…

Döviz kuru haftanın altıncı günü dolar ve euro kaç TL oldu ? Piyasalarda dalgalanmalar yaşansa da dolar yüksek seyrini korumayı sürdürüyor. İşte 3 Eylül Cumartesi günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar… Dolar düşüyor mu?

3 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ DOLAR VE EURO NE KADAR İŞTE TÜM DETAYLAR

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 3 EYLÜL CUMARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU?

3 Eylül Cumartesi dolar ve euro yakından takip ediliyor. İşte 2 Eylül Cuma  güncel döviz kurları…

Dolar, sabah yüzde 0,33 oranında değer kazandı ve alış fiyatı 18,26 TL satış fiyatı ise 18,28 TL oldu.

Aynı dakikalarda Euro ise 3 Eylül Cumartesi günü yüzde 1.09 değer artışı yaşadı.  Euronun alış fiyatı 18,21 TL satış fiyatı ise 18,29 TL oldu.

Sterlin kuru da haftanın altıncı gününde değer kaybı yaşadı. Yüzde 0,85 oranında düşen sterlin 21,018 TL’den alınıp 21,130 TL’den satılıyor.

Tarım Kredi Marketleri fiyatları indirdikçe indirdi: Fiyatlar 15 liraya kadar düştü! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

KPSS şartı yok! 60 bin kamu personeli alınacak!

PTT hesabı olanlar yandı! Binlerce kişisel bilgi çalındı! Şimdi ne olacak?