Ekonomi

Euro kuru kaç TL? Euro bugün ne kadar? 3 Ekim 2022 euro/TL kuru

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor Güne 18,22 TL'den başlayan euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru kaç lira? İşte son dakika euro kuru 3 Ekim 2022... Euro almak isteyenler bugün euro kaç TL? Bugün euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor

Euro/TL kuru piyasalarda takip edilmeye devam ediyor. Euro almak isteyenler bugün euro kaç TL? Bugün euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Peki euro bugün yükseldi mi düştü mü? İşte son dakika euro kuru 3 Ekim 2022...

EURO BUGÜN KAÇ TL? EURO NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? 3 EKİM 2022 EURO KURU

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 3 Ekim 2022 gününe yükselişle başladı. Euro dolar partiesi bugün 0,98 seviyesinde başladı. Euro/TL, sabah saatlerinde alış fiyatı 18,13 TL, satış fiyatı 18,22 TL seviyesinde işlem gördü.

Euro kuru alış fiyatı 18,08 TL, satış fiyatı ise 18,18 TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro dolar paritesi ise  0,97 seviyesine geriledi.


EURO KURUNDA SON DAKİKA

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafıdan yakından takip ediliyor. Bugün euro güne yükselişle başlarken gün içinde değer kaybederek geriledi. Euro dolar karşısında bugün tekrar değer kaybetti. Euro dolar paritesi sabah 0,98 seviyesinde güne başlarken şimdi 0,97 seviyesine geriledi.

Öte yandan Avrupa Merkez Bankası bir sonraki faiz kararında da faizleri yükselteceğinin sinyallerini verdi. Bu durum euro kurunda bir sonraki faiz artırımı kararından sonra yükselişler görülmesi bekleniyor. 

Öte yandan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyon görünümüne yönelik  risklerin enerji tedarikinde kesintiler olması ihtimalinden dolayı yukarı yönlü olduğunu belirterek, gelecekteki politika kararlarının verilere bağlı olacağını aktardı.
 

PİYASALARDA BU HAFTA NELER TAKİP EDİLECEK?

Yurt içinde bu hafta Borsa İstanbul'da, küresel çapta azalan risk iştahının etkisiyle satıcılı bir seyir gözlemlenecek.

Bugün Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) başta olmak üzere, ÜFE ve imalat PMI verileri açıklandı.

Hizmet ÜFE ağustosta aylık yüzde 4,89, yıllık yüzde 97,20 artarken, Reel Kesim Güven Endeksi eylülde 99,9, aynı dönemde İmalat sanayi kapasite kullanım oranı yüzde 77,4, Dış ticaret açığı ağustosta 11,2 milyar dolar ve ekonomik güven endeksi eylülde 94,3 oldu.

Elinde 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Euro bugün ne kadar oldu? 

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Gelecek hafta dolar, euro ve sterlinde neler olacak? Okumadan pozisyon almayın!