29 / 04 / 2024

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip edilirken ''Euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu araştırılıyor. Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 



Döviz kurları Merkez Bankası faiz kararı öncesi yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başlarken, euro/TL kurunda da aşağı yönlü hareket gözlemleniyor. Uzmanlar euro kurunu işaret ederek, euronun ne kadar olacağını açıkladı. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

EURO KURUNUN GELECEĞİ SEVİYE AÇIKLANDI!

Euro ile ilgili yorum ve tahminler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Ekonomist Özgür Demirtaş euronun geleceği seviyeyi açıkladı.

Euro kurunun şimdilik 30 TL seviyelerde olduğunu ama ilerleyen günlerde bu seviyelerinin aşılacağını ve yükselmeye devam edeceğini şu sözlerle açıkladı: ''En azından şimdilik 30 ile çarpıyorsun Jahrein… Hesap makinasında daha büyük sayılarda var. Eli nlara da alıştırmak lazım…" dedi.

Euro kuruna ilişkin sosyal medya fenomeni Jahrein, şu ifadelere kullanmıştı: ''Almanya’dayım. Fiyatları 30’la çarpmamak için büyük bir savaş veriyorum kendimle. Kahve 4,80. İyi. Güzel. 30’la çarpma. 4,80 birim o. Güzel. İyi…" yoruma yönelik Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi. 

Peki euro kuru bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Güncel euro kuru kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar? 24 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? GÜNCEL EURO KURU NE KADAR OLDU?

Euro/TL kuru bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Güncel euro kaç TL? soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 29,57 lira, satış fiyatı ise 29,63 liradan işlem görüyor. Saat 12:02 itibariyle dolar/TL kuru ise 27,25 liradan alınıp, 27,283 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,05 düşüşle 1,0863 bandında hareket ediyor.

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 730 bin TL oldu!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Geri Dön