30 / 04 / 2024

Euro resmen uçurumun kenarında! Dolar euronun sonu mu olacak? Elinde euro olanlar hemen bakın

Euro resmen uçurumun kenarında! Dolar euronun sonu mu olacak? Elinde euro olanlar hemen bakın

Euro kuru son zamanlarda yurt içi ve yurt dışı piyasalarda ekonomi gündeminden hiç düşmüyor. Son zamanlardaeuro değer kayıpları yaşamaya başladı. Peki euro yolun sonuna mı geldi? Elinde euro olanlar hemen bakın.



Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Elinde euro olanlar ve euro almakla isteyenler rakamlar karşısında şaşkına döndüler. Dolar karşısında 20 yılın en dip seviyesine gerileyen euro resmen dibe vurdu. Peki euro yolun sonuna mı geldi? Euronun sonu doların elinden mi olacak? İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön