14 / 10 / 2024

Euro ve dolar bugün ne kadar? 14 Ekim 2024 Kapalıçarşı döviz kurları!

Euro ve dolar bugün ne kadar? 14 Ekim 2024 Kapalıçarşı döviz kurları!

Kapalıçarşı'da döviz kurları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro ve dolar bugün ne kadar? 14 Ekim 2024 döviz kurları.




Döviz alıp satmak isteyen binlerce kişi Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Dolar/TL, haftaya yatay seyirle başlarken, euro değer kaybetti. Peki bugün euro/TL ne kadar? Dolar/TL kuru kaç lira? 14 Ekim 2024 Kapalıçarşı döviz kurları...

KAPALIÇARŞI DÖVİZ KURLARI 14 EKİM 2024!

Cuma günü yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışına göre yüzde 0,3 artışla 34,28 liradan tamamladı.

Dolar/TL, saat 16:55 itibarıyla önceki kapanışa paralel 34,24 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Euro/TL yüzde 0,14 azalışla 37,41 liradan işlem görüyor.

Dolar endeksi ise şu sıralarda yüzde 0,1 artışla 103 seviyesinde bulunuyor. Euro dolar paritesi 1,0918 bandında işlem görüyor. 

Euro ve dolar bugün ne kadar? 14 Ekim 2024 Kapalıçarşı döviz kurları!

KÜRESEL PİYASALARDA SON DURUM!

Küresel piyasalar, ABD'de ekonominin yumuşak iniş yapabileceği bekentisiyle güçlü kalıyor ve Çin'de hafta sonu Çin Maliye Bakanı tarafından yapılan açıklamalarla haftaya pozitif bir seyirle başladı.

Son zamanlarda ABD'de enflasyonist baskıların gücünü yitirdiğine yönelik artan güven, geçen hafta açıklanan enflasyon verilerinden sonra yerini temkinli bir duruşa bıraktı.

ABD'de, Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), eylülde aylık bazda değişim göstermeyerek öngörülerin altında kaldı ve yıllık bazda yüzde 1,8 artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

FED'İN FAİZ İNDİRİMİ BEKLENTİSİ!

Fed'in gelecek ay politika faizini sabit tutabileceğine yöenlik ihtimaller fiyatlamalara dahil olsa da, yıl sonuna kadar yapılacak iki toplantıda da 25'er baz puanla toplamda 50 baz puanlık indirim yapacağına yönelik beklentiler güçlü kalmaya devam ediyor.

Analistlere göre, Fed'in sıkı para politikası duruşunu yumuşatmasının öngörülenden daha uzun bir zamana yayılabileceği endişesine karşın ABD'de ekonominin "yumuşak iniş" yapabileceği ihtimalinin risk algısını törpülediğini bildirdi.

İslam Memiş uyarıyor: Altın ve gümüşün yükselişine kanmayın! Satmak isteyenler için fırsat zamanı!

Altında pazartesi depremi! Yer yerinden oynadı! 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ekim 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda geleceği seviye resmen belli oldu! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Geri Dön