30 / 04 / 2024

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 



Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları yükselmeye başladı.  Dolar ve euro kuru son yılın en yüksek seviyelerine kadar çıkarken yatırımcılar heyecanlanmaya başladı. 
Açıklanan rakamlara göre,  Euro/TL'de meydana gelen yükselişler yatırmcıların yüzünü güldürmeyi başardı.

 Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Bugün ise açıklanan enflasyın rakamlarından sonra piyasalar hareketlenmeye başladı. 
TÜİK'e göre, tüketici enflasyonu temmuz ayında yüzde 79,60'a yükseldi. ENAG'a göre ise temmuz enflasyonu yüzde 176,07 oldu. Temmuzun zam şampiyonları listesinde ilk sırada ilaçlar yer aldı. Enflasyon rakmalarından sonra dolar ve euro kuru yukarı yönlü hareketine devam etti. Dolar 18 lira barajını geçerken euro 18,30 lira bandında işlem gördü.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç lira? 1 Euro ne kaç TL? İşte son dakika euro kuru 3 Ağustos 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön