Kent Haberleri

Euro yatırımı yapmak isteyenler bakın euro bu kadar olacak! Euro/TL kurunda son durum 18 Ekim 2022

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Euro yatırımı yapmak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Bakın euro bu kadar olacak... Euro dolar karşısında bugün yükselişe geçti

Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Euro dolar karşısında bugün yükselişe geçti. Euro dolar paritesi 18 Ekim 2022 Salı günü 0,98 bandında değerleniyor. Peki euro yükselecek mi? Euro yatırımı yapmak mantıklı mı? İşte euro kurunda merak edilenler...

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA OLDU? 18 EKİM 2022 EURO KURU

18 Ekim 2022 euro kuru bugün güne yükselişle başladı. Euro/TL alış fiyatı 18,32 TL, satış fiyatı ise 18,41 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise güne yüzde 0,30 yükselişle başladı ve 0,9854 bandında değerleniyor.

BAKIN EURO BU KADAR OLACAK...

Yatırımcılar euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro ne olacak? Euro ne olur? sorularının yanıtlarını merak ediyor.
Analistlere göre, Euronun dolar karşısındaki değerinin gelecek altı ay daha bu seviyelerde yatay hareket etmesi bekleniyor.

Analistlere göre bu yıl ABD doları karşısında yüzde 12 değer kaybeden euronun en azından gelecek 6 ayda bu seviyede kalmaya devam etmesi öngörülüyor.

Gelecek 1 yılda ise euro dolar paritesinin 0,99 civarından 1,03'e toparlanması bekleniyor.

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Bu hafta piyasaların gözü yurt içi ve yurt dşından gelecek kritik haberlere çevrildi.Bu hafta piyasaları etkileyecek önemli gelişmeler yaşanacak.

Bu hafta içi yurt içi piyasalarda dolar kurunu etkileyecek kritik gelişmeler yaşanacak. Perşembe günü Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Karar piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor.

Bugün TCMB uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak ayrıca konut fiyatlarını duyuracak. Yurt dışında ise Çin ve Japonya'dan gelecek veriler takip edilirken Almanya'dan gelen veriler AB ekonomisi için gösterge niteliğinde olacak.

Elimde sadece 1 euro var diyenler bile hemen baksın! Euro 3 gün sonra bu kadar olacak

Altın, dolar, euro ve borsa... Bu haftanın kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapan kazandı