29 / 04 / 2024

Euromoney Magazine'den Türk konut sektörüne ödül! Ağaoğlu ve Rönesans, en iyi geliştirici!

Euromoney Magazine'den Türk konut sektörüne ödül! Ağaoğlu ve Rönesans, en iyi geliştirici!

  Küresel ve bölgesel bazda başarı ödülleri dağıtan Euromoney Dergisinin Türk Gayrimenkul Sektörünün en iyilerine 19 kategoride verdiği ödüller, Ağaoğlu My City Hotelde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine verildi  



Euromoney ödül törenini izlemek için tıklayın!

Tüm dünyada iş dünyasının yakından takip ettiği Euromoney Magazine Türkiyede gayrimenkul sektörünün en iyilerini ödüllendirdi.

Çeşitli ihtisas alanlarında, küresel ve bölgesel bazda başarı ödülleri dağıtan Euromoney Dergisinin Türk Gayrimenkul Sektörünün en iyilerine 19 kategoride verdiği ödüller, Ağaoğlu My City Hotelde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine verildi. Ödüller, Euromoney Magazine Genel Müdürü Ed Harding ve Gayrimenkul Direktörü William Powell tarafından sahiplerine takdim edildi.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri, Danışman, Geliştirici, Banka ve Yatırım Yönetimi başlıkları altında toplam 19 kategoride veriliyor. Bu yıl, Danışmanlık başlığı altındaki 5 kategoriden Değerleme kategorisinde Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık; Genel, Aracılık/Kiralama ve Pazar Araştırma kategorilerinde Jones Lange Lasalle; Hukuk Danışmanlığı kategorisinde Hergüner Bilgen Özeke ve Vergi Danışmanlığı kategorisinde PWC ödüle layık görüldü.


Geliştirici başlığında ise ödül alanlar, Konut kategorisinde Ağaoğlu Şirketler Grubu; Genel ve Alışveriş Merkezi/Perakende kategorilerinde Rönesans Gayrimenkul Danışmanlık; En İyi Ofis/Ticari proje kategorisinde Tekfen Emlak Geliştirme, En İyi Otel/Konaklama kategorisinde Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Sanayi/Depolama kategorisinde Logiturk ve Karma kategoride Zorlu Gayrimenkul şeklinde sıralandı.

Banka başlığı altında, Genel, Kredi Finansmanı, Sermaye Finansmanı, Borçlanma Piyasaları ve Şirket Birleşme/Satın Alma kategorilerinde verilen tüm ödüller Garanti Bankasının olurken; Yatırım Yönetimi ödülüne ise Union Investment layık görüldü.

Kazananlar nasıl belirleniyor

1969 yılında İngilterede kurulan ve bugün 172 ülkede, finans ve iş dünyası ile sermaye piyasalarının bir numaralı yayını haline gelen Euromoney Dergisi, çeşitli sektörlerde küresel, bölgesel ve ülkeler bazında araştırma ve anketler düzenliyor ve elde ettiği veriler ışığında başarı ödülleri veriyor.

2005 yılından bu yana, gayrimenkul piyasalarını da bu çalışmalara dahil eden Euromoney, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2011 kapsamında, dünyanın 7 bölgesi ve 53 ülkesinde uzmanlara sorular yöneltti. Türkiyeden 55 kuruluşun katımılıyla gerçekleştirilen araştırma neticesinde toplam 19 kategoride sektörün en başarılı oyuncularını belirledi.

Euromoney 2011 Ödülleri:

Danışman

Değerleme Eva Real Estate Appraisal Consultancy

Genel Jones Lang La Salle

Acente /Kiralama Jones Lang LaSalle

Hukuk Danışmanı Hergüner Bilgen Özeke

Vergi Danışmanı PWC

Pazar Araştırma Jones Lang LaSalle


Geliştirici

Genel Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Konut Ağaoğlu Şirketler Grubu

Perakende (AVM) Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Ofis/Kurumsal Tekfen Emlak Geliştirme

Sanayi Logiturk

Otel Akfen GYO

Karma Zorlu Property Group


Banka

Genel Garanti

Kredi Finansmanı Garanti

Sermaye Finansmanı Garanti

Borçlanma Piyasaları Garanti

Şirket Birleşme/Satın alma Garanti


Yatırım Yönetimi

Genel Union Investment

 


Geri Dön