10 / 05 / 2024

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...



Avrupa Merkez Bankası'nın şahin faiz açıklaması, ekonomistleri faizler ile ilgili beklentisi ve şahin mesajların devam edeceğini belirtmesi euro kurunun başta dolar karşısında değer kazanması şeklinde tanımlanıyor.

Yine verilen bilgilere göre, faizlerin bu  şekilde artmasıyla euro kurunda da hızlı yükselişlerin olması bekleniyor. Ekonomistlere göre şuanda 1,05 bandında olan euro dolar paritesinin  1,10, bu seviyeni, kırılması ile de 1,12 bandında çıkması bekleniyor.

Peki bugün Euro ne kadar? 12 Mart 2023 Euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç TL oldu? Euro bugün kaç lira oldu? İşte 12 Mart 2023 euro/TL kuru...

Euro nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? 11 MART 2023 EURO/TL KURU

12 Mart Pazar günü euro/TL kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından da yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru 20,35 liradan alınıp 20,41 liradan satılıyor. 

Altın fiyatlarında adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamları görenin resmen aklı gitti! İşte 12 Mart 2023 altın fiyatları

1 gram altının 1.200 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Peş peşe açıklanan bu tarihi duyanın resmen nefesi kesildi!

Emekli ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu! Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ayakları yerden kesildi!


Geri Dön