12 / 05 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.



KÜRESEL PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Küresel piyasalar, artan resesyon endişeleri ile birlikte negatif bir seyir izliyor. Bugünden itibaren yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağında yer alıyor.

Dünya genelinde ekonomik aktiviteye yönelik  kaygılar günden güne güçlenirken, merkez bankalarının enflasyonla mücadele kapsamında "şahin" duruşuna devam etmesi bekleniyor.

Bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanaklarından alınacak sinyallerin Banka'nın gelecek dönem politikalarına yönelik soru işaretlerini azaltması bekliyor.

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Öte yandan varlık fiyatlarında da oynaklığı azaltacağı tahmin ediliyor. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in 26 Temmuz'daki toplantısında yüzde 90 ihtimalle 25 baz puan faiz artıracağı öngörülüyor.

Cuma günü açıklanacak istihdam raporuyla beraber verilerin de yıl sonuna kadar atılacak adımlara yönelik beklentileri daha da netleştirebilmesi bekleniyor.

Bugün piyasalar oldukça yoğun. Piyasalarda bugün 10:00 Türkiye, haziran ayı TÜFE, 0:00 Türkiye, haziran ayı ÜFE, 10:55 Almanya, haziran ayı hizmet ve bileşik PMI, 11:00 Euro Bölgesi, haziran ayı hizmet ve bileşik PMI,  11:30 İngiltere, haziran ayı hizmet ve bileşik PMI, 12:00 Euro Bölgesi, mayıs ayı ÜFE, 17:00 ABD, mayıs ayı fabrika siparişleri ve  21:00 ABD, Fed toplantı tutanakları takip edilecek. 

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

 


Geri Dön