03 / 05 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? 22 Kasım 2022 euro/TL kuru

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? 22 Kasım 2022 euro/TL kuru

ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçen euro dolar paritesi bugün tekrar gerilemeye başladı. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 22 Kasım 2022 euro/TL kuru.



EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? EURO/TL KAÇ LİRA?

Euro/TL alış fiyatı bugün güne 18,68 lira, satış fiyatı ise 19,51 liradan başladı. Sabah Euro dolar paritesi ise 1,02 seviyesinde işlem görürken kapanışta 1,0267 seviyesine geriledi.  Euro/TL kuru şu dakikalarda alış fiyatı 19,16 lira, satış fiyatı ise 19,23 liradan işlem görüyor. 

Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusuna yanıt analistlerden geldi! Bakın euro tam olarak bu kadar olacak

Az önce kırmızı bir kodlu uyarı yapıldı! Elinde dolar, euro, altın ne varsa herkes dikkat

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön