01 / 07 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika euro kuru

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika euro kuru

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Güne 18,33 TL seviyesinde başlayan euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 21 Ekim 2022 euro kuru.



EURO BÖLGESİ KAMU BORCU 12,1 TRİLYON OLDU

Euro Bölgesi'nde kamu borcunun GSYH'ye oranı, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 94,2 seviyesine ulaştı. Toplam kamu borcu Euro Bölgesi'nde 12,1 trilyon euroyu buldu. Yunanistan, İtalya, Portekiz, İspanya, Fransa ve Belçika kamu borcunun GSYH'ye oranının en fazla olduğu ülkeler olarak kaydedildi.

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika euro kuru

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi'nin 2022 yılı ikinci çeyrek kamu borcu ve bütçe açığı verileri açıklandı. Buna göre, Euro Bölgesi'nde ilk çeyrekte yüzde 95,2 olan kamu borcunun Gayrisafi Yurt içi Hasıla'ya (GSYH) oranı, ikinci çeyrekte yüzde 94,2 oldu.

Söz konusu oran 2021 yılının ikinci çeyreğinde AB'de yüzde 90,5, Euro Bölgesi'nde yüzde 97,9 olarak tespit edilmişti. Böylece, toplam kamu borcu Euro Bölgesi'nde 12,1 trilyon euro, AB'de de 13,1 trilyon euro seviyesini buldu.

Euro alalım mı, bozduralım mı? Net yanıt şimdi geldi! Uzman isim açıkladı! Son dakika euro kuru

Merkez Bankası kararı sonrasında euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? 20 Ekim 2022 euro/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön