11 / 05 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 25 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 25 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Milyonlarca kişi döviz kurlarını yakından takip ediyor. Bugün güne işlem gören euro/TL bugün kaç lira oldu? Euro kuru bugün ne kadar? İşte 25 Nisan 2022 son dakika euro kuru...



25 NİSAN 2022 SON DAKİKA EURO KURU

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren euro kurunu araştırmaya başladı. Euro kuru haftanın son işlem gününe alış fiyatı 15,96 TL seviyesinde başladı.

 Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 25 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Haftanın ilk işlem günü olan 25 Nisan sabahına euro/TL alış fiyatı 15,79 lira, satış fiyatı ise 15,89 lira seviyelerinde başladı. Euro kuru kapanışta alış fiyatı 15,78 TL, satış fiyatı 15,85 liradan işlem görüyor.

Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 25 Nisan 2022 euro kuru...

Euro kurunda neler oldu? Euro kuru bu hafta düşer mi, yükselir mi?

Döviz kurlarını takip edenler Euro bugün kaç lira? sorusunun cevabını merak ediyor!

20 Nisan 2022 euro kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar? İşte son dakika euro kuru...

Kenarda köşede altını, gümüşü, dolar ve euro kuru olanlar hazır olun! Uzman isim perşembe gününü işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön