Ekonomi

Euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar oldu? 28 Aralık 2022 euro/TL kuru

28 Aralık 2022 euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. 20 TL seviyesine kadar yükselen euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar? 28 Aralık 2022 euro/TL kuru. 28 Aralık 2022 euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? sorularının yanıtları yakından takip ediliyor

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi euro kurunu yakından takip ediyor. 28 Aralık 2022 euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? sorularının yanıtları yakından takip ediliyor. Peki Euro/TL kaç lira? Euro ne kadar? 28 Aralık 2022 euro/TL kuru.

EURO NE KADAR OLDU? EURO/TL KAÇ LİRA?

Son dakika euro/TL kuru döviz almak isteyenler tarafından  yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve eurı almak isteyenler ''euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kuru bugün kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını aratıyor.  

Euro/TL kuru serbest piyasada yüzde 0,21 yükselişe geçerek, 19,91 liradan alınırken, 19,92 liradan satışa sunuluyor.  Euro dolar paritesi ise 1,064 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru alış fiyatı 18,83 lira, satış fiyatı ise 18,48 liradan satışa sunuluyor.

EURO BÖLGESİ İÇİN KRİTİK UYARI!

Avrupa Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Luis de Guindos Euro Bölgesi’nin karşı karşıya kaldığı zorlu ekonomik koşulların hem bireyleri, hem şirketleri test edeceği uyarısında bulundu.

AMB Başkanı Guindo Euro Bölgesi ekonomisindeki zorlu koşullara dikkat çekerek: “Avrupa’nın tamamında görülen yüksek enflasyon, ekonomik yavaşlama ve düşük büyümeyle çakışıyor. Hem şirketlerin, hem de hanehalkının ihtiyatlı davranıp uzun vadeye odaklanması çok önemli” ifadelerine yer verdi.

Guindos faiz kararlarının her toplantıda verilere bağlı olarak değerlendirileceğini söyledi. Kısa süreli bir durgunluk beklediğini belirten Guindos ekonominin gelecek yılın ikinci çeyreğinden itibaren tekrar büyüyeceğini öngördü.

Başkan Yardımcısı “Şu anki durum kuşkusuz ki şirketler ve sürdürülebilirlik için zorluk teşkil ediyor. Ufukta resesyon varken yüksek belirsizlik ortamı işletmeler ve girişimciler için durumu daha da zorlu hale getiriyor. Bu nedenle ihtiyatlı kalmak önemli” ifadelerini kullandı.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Kenarda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euro böyle olacak! Gözleriniz yuvalarından fırlayacak!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde 1 euro bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak!
Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!
Altının piri İslam Memiş gram altın için asıl rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak! Son nokta!