Ekonomi

Euro/TL kurunda son durum! Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 16 Ağustos 2022 euro/TL kuru

Euro kuru bugün güne düşüşle başladı. Geçtiğimiz haftalarda yukarı yönlü hareketinde devam eden euro bugün güne değer kayıpları ile başladı. Peki euro kuru haftanın ikinci işlem gününde ne kadar oldu?  İşte euro kurunda son durum! 16 Ağustos  2022 euro kuru... Vatandaşlar "16 Ağustos Pazartesi günü piyasalardaki son dakika gelişmeleri neler? Euro kuru kaç TL oldu? Euro kuru yeni güne nasıl başladı? Euro düştü mü, yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? Euro bozduralım mı? Euro alalım mı?" gibi soruların cevaplarını  araştırıyor

Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar "16 Ağustos Pazartesi günü piyasalardaki son dakika gelişmeleri neler? Euro kuru kaç TL oldu? Euro kuru yeni güne nasıl başladı? Euro düştü mü, yükseldi mi? 1 Euro ne kadar? Euro bozduralım mı? Euro alalım mı?" gibi soruların cevaplarını  araştırıyor.  İşte 16 Ağustos Salı günü Euro/TL kuruna dair merak edilen tüm detaylar…

Euro kurunda ABD enflasyon rakamları beklentilerin altında açıklanmasının ardından Euro kuru yükselmeye başlarken bu hafta içerisinde açıklanacak olan FED tutanakları ve Merkez Bankası faiz kararı sonuçları kurlar üzerinde etkili olması bekleniyor. Kriik kararlar öncesinde döviz kurlarında gerilim gölemleniyor.

Peki Euro 16 Ağustos salı gününde ne kadar? Euro düştü mü yükseldi mi? İşte Euro fiyatında son durum 16 Ağustos 2022...

EURO/TL'DE SON DURUM 16 AĞUSTOS 2022

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip edilirken bugün döviz kurları güne düşüşle başladı.

Dün, gün içerisinde en yüksek 18.28'i gören Euro/TL'de en düşük 18.22 seviyesi görüldü.

Euro/dolar paritesinde de bugün yüzde 0.2'lik artış meydana geldi.

Euro kurunda ise bugün güne düşüşle başlarken Euro alış fiyatı şu dakikalarda 18,32 TL, satış fiyatı ise 18,41 TL seviyesinden işlem görüyor. 

PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLACAK?

Yurt içi piyasalarında TCMB'nin perşembe günü açıklayacağı faiz kararı bekleniyor.

Yurt dışı piyasalarında ise çarşamba günü Fed tutanakları yayımlanacak. Burada Fed'in önümüzdeki aylarda atacağı adımlara ilişkin ipuçları aranacak.

Bunun yanında çarşamba günü Euro Bölgesi 2. çeyrek büyüme verileri açıklanacak.

Söz konusu verilerin ardından para piyasalarında Fed'in eylül ayında yüzde 64 ihtimalle 50 baz puan faiz artıracağı fiyatlanmaya başlarken, artan resesyon ihtimali tahvil piyasalarına da hareketliliğe neden oldu.

Euroda rüzgar tersine döndü! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 euro kuru

Euro değer kaybediyor! Euro/TL kurunda son dakika! Euro ne kadar oldu?

Euro tuzla buz oldu! Düşüyor... Elinde euro olanlar dikkat! Son dakika euro kuru