01 / 05 / 2024

Euroturk Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Euroturk Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karakuş tarafından kuruldu.



Euroturk Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karakuş tarafından kuruldu.

Euroturk Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Yapı ve İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Alüminyum plastik mamul motorlu motorsuz panjur imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve bayiliği yapmak. -Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, klima, tablo,halı, tv, buzdolabı oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü petrol ve gaz ekipmanları alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü elektrik elektronik ve teknik nitelikli cihaz ve makinelerin bakım onarımı ile ilgili servis hizmeti yapmak. -Her türlü endüstriyel sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Bilumum elektrikli ve elektronik makine üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, tamir ve montajını yapmak. -Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı. -Her türlü tıbbi ve medikal malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracatı -Her türlü gıda maddelerinin üretimi,toptan ve perakende alımı,satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak. -Konusu ile ilgili Yurt içinde ve yurt dışında komisyon karşılığı aracılık ve danışmanlık hizmeti yapmak. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.


Geri Dön