04 / 05 / 2024

EUR/USD paritesi yaklaşık iki ayın en yüksek seviyesinde!

EUR/USD paritesi yaklaşık iki ayın en yüksek seviyesinde!

Avrupa'nın ortak para birimi olan euro, risk algısındaki iyileşme ve Almanya'da beklenenden daha yüksek enflasyon rakamlarıyla birlikte faiz artış beklentilerinin desteklenmesiyle dolar karşısında yaklaşık 2 ayın en yüksek seviyesine yükseldi.



EUR/USD paritesi yaklaşık iki ayın en yüksek seviyesinde!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 30 MART PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününde yani 30 Mart Perşembe gününe yükselme eğiliminde ilerlemektedir. Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 19,1590 seviyelerinden işlem görüyor.

Geçtiğimiz gün, sınırlı da olsa yükseliş eğiliminde olan dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 0,1 üstünde 19,1386'dan tamamlamıştır. Dolar/TL, 30 Mart Perşembe gününe yükseliş ile başlamasından hemen sonra saat 10.30 itibarı ile önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 19,1590'dan işlem gördü.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 azalışla 20,7760'tan, sterlin/TL ise yüzde 0,6 yükseliş ile 23,7210'dan satılıyor. Geçtiğimiz gün yüzde 0,2 artış ile günü 102,7 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, şu anlarda 102,6'da bulunmaktadır.

Dolar 25 TL'ye fırlayacak! Doların yürek hoplatan ayak sesleri duyuldu! Analistler gecikmeden açıkladı!
Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz şok indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!
Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?
Ramazana özel çılgın indirimler! 5 litre ayçiçek yağı fiyatını görenler kapıda kuyruk oluşturdu! Fiyatı aniden düştü!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön