Kent Haberleri

'Ev almak için altın bozdurmam gerek, doğru zaman mı?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap geldi! 

Son zamanlarda altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Öte yandan ise konut fiyatları geriledi ve konut kredisi faizleri düşmeye başladı. Yatırımcılar ise altın bozdurarak ev almanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Peki altın bozdurup ev almak mantıklı mı?

Konut fiyatları son zamanlarda gerilemeye başladı. Öte yandan kredi faizlerindeki düşüşle beraber konuta talep tekrar canlandı. Ziraat Bankası konut kredisi faizlerini 2,79'a düşürdü. Bu haber sektörde hareketlilikl yaratırken, ev almak isteyenler fırsatı değerlendirmek için harekete geçti.

Bu hamle ile yatırımcılar konut yatırımına tekrar geri dönerken, bazı yatırımcılar ellerindeki altınların bozdurup konut almanın mantıklı olup olmadığını araştırıyor.  Altın fiyatları şu günlerde rekor kırıyor. Gram altın 3 bin 80 lirayı görürken, çeyrek altın 5025 TL oldu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,  ''Ev almak için altın bozdurmam gerek, doğru zaman mı?' sorusunu sosyal medya hesabı X'ten yanıtladı.

İslam Memiş, altın bozdurarak konut almanın mantıklı olduğunu söyledi. İşte İslam Memiş'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım...

İslam MEMİŞ @islammemiss
“Ev ya da araç almak için altın bozdurmam gerek, doğru zaman mı?”

Benim cevabım:

“Evet, hem altın değer kazanıp hem de alacağın malın değeri düşmez. Karar vermek gerek. Al ve işini gör, kafanı dinç tut”

İslam Memiş'ten altın için yepyeni uyarı geldi: Kaşınmayın, işinize bakın!

İslam Memiş külçe altın almak isteyenleri uyardı! Kar edeceğim derken, kazıklanmayın!

Kapalıçarşı'da  3 bin TL'yi de geçen gram altın için İslam Memiş'ten jet hızıyla yeni uyarı geldi!