Ekonomi

Ev almak isteyenler dikkat! 0.88 faizle konut kredisi müjdesi geldi!

Vakıfbank, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile birlikte konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı! Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Döviz kurları ve altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, her sektörü derinden etkiledi! Bunlardan biris de emlak sektörü oldu! Hem sıfır hem de ikinci el konutların yüksek fiyatlar ile satışa çıkarılması, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini ertelemesine sebep oldu.

Tüm bunların üzerine Vakıfbank, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile birlikte konut kredisi  faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı!

Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Yeni dönemde yeni bir ev almak isteyen, evine tadilat yapmak isteyen ya da mevcut evini yıktırıp yenisini inşa etmek isteyen vatandaşlar, uzun bu isteklerini gerçekleştirmek için nakit desteği arayışına çıktı.

Vatandaşların, daha bakımlı ve daha doğal olarak da daha sağlıklı ve güvenilir evlerde yaşama haklarına sahip olduklarını savunduğunu belirten Vakıfbank, bu noktada devreye girerek Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile beraber düşük faiz oranlı kentsel dönüşüm krediai hizmeti vereceğini duyurdu.

VAKIFBANK KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ NEDİR?

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'nin en önemli kamu bankalarından biri olarak tanınan ve geliştridiği kampanyalar  ile her geçen gün müşteri sayısını arttıran Vakıfbank, yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak isteyen kişilere özel bir kredi kampanyası oluşturduğunu açıkladı.

Peki, kentsel dönüşüm kredisinden kimler faydalanabilir? İşte tüm ayrıntılar...

 

VAKIFBANK KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİNİN AYRINTILARI

Vakıfbank, kentsel dönüşüm kredisini geliştirirken Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'ndan faiz indirimi desteği aldı. Söz konusu kredi hizmeti için bakanlığın  verdiği faiz indirimi fırsatı ve kredinin esas faiz oranları ise şu şekilde belirlendi:

  1. A sınıfı verimlilik devlet desteği esas faiz oranı: Yüzde 0.41 ve yüzde 0,88 arasında
  2. B sınıfı verimlilik devlet desteği- esas faiz oranı: Yüzde 0,37 ve yüzde 0.92 arasında
  3. Standart konut devlet desteği- esas faiz oranı: Yüzde 0.33 ve yüzde 0,96 arasında

VAKIFBANK 2022 KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank'ın bakanlığın faiz indirimi desteği ile geliştirmiş olduğu kentsel dönüşüm kredisinden yararlanarak yeni bir eve sahip olmak isteyen kişilerin, banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Vakıfbank'ın bakanlığın faiz indirimi desteği ile geliştirmiş olduğu kentsel dönüşüm kredisine çevrimiçi platformlar üzerinen başvuru yapılamamaktadır.

Devletten, ev alanlara 42 bin 425 TL destek!

Kredi çekecekler dikkat! Düşük faizli kredi imkanı! DenizBank, Garanti BBVA, İş Bankası...

Dolar bayramın ilk günü ne kadar oldu? Dolarda son dakika gelişmesi!

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak!