Ekonomi

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürgelere, 2402 TL ayda ödeyerek  9 aya varan taksitle satışa sunuluyor. Ev hanımları, hepsiburadanın sunduğu bu fırsata bayılacak. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?Ev süpürmek zahmetli ve yorucu bir iştir, Tabi gelişen teknoloji ile birlikte süpürgelerde zaman içinde büyük fonksiyonlar kazanarak evrim sürecine girmiştir

Süpürgeler bir evin olmazsa olmazı, ev hanımlarının en büyük yardımcısı konumunda. Ev süpürmek zahmetli ve yorucu bir iştir, Tabi gelişen teknoloji ile birlikte süpürgelerde zaman içinde büyük fonksiyonlar kazanarak evrim sürecine girmiştir. İiçinde bulunduğumuz çağ itibari ile en gelişmiş halini alan süpürgeler eskisi gibi yorucu ve zahmetli halinden çok uzak noktalara geldi. Dyson'da bu teknolojide ismini çok duyuran markalardan biri oldu. 

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge Avantajları

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge mükemmel bir süpürme ve temizlik hazzını sizlere vaat ediyor.
Dijital ekranı bulunması sayesinde kendi yaşadığınız ülkenin lisanını seçtikten sonra tüm özelliklerinden faydalanma avantajını yakalıyorsunuz.  Ekran üzerinden seçilen birbirinden farklı 3 mod aracılığı ile temizlikler çok daha kolay bir şekilde gerçekleşiyor.  Eco, Mid, Boost gibi tercihler sayesinde kullanılan zemine uygun bir süpürme imaknı sağlıyor. Bu sayede temizlik yapılan yüzeydeki kir ve temizlenecek yere göre otomatik güç ayarı yapabiliyorsunuz. Ayrıca lazer özelliğini kullanarak temizlediğiniz yüzeylerin kontrolünü de yeniden sağlayabilirsiniz.

Teknik Özellikleri

Şarjlı Dikey Süpürge
660 W 
Emme gücü: 230 W 
76 dB(A) Ses
Life Time Yıkanabilir filtre Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge Özellikleri

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge mikrobik kirlerin Alenen görünmesini sağlayan bir yapıdadır. Dyson markası aracılığı ile üretilen bu kablosuz süpürge akıllı süpürge modelleri arasında popülerdir ve gayet güçlüdür. Ayrıca zamanda toz partiküllerinin boyutunu ölçerek saymaktadır. Buna göre emiş gücüne otomatik bir şekilde ayarlayan bu ürün derinlemesine bir temizlik imkanı sunar. Normal şartlar altında mikrobik partikülleri tespit eden bu ürün aracılığı ile gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. Piezzo sensörü sayesinde toz partiküllerini
 sayarak büyüklüklerini ölçen bu cihaz bu sayede etkili bir temizlik yapmanıza olanak tanır.  Bünyesinde bulundurduğu özel Dyson Hyperdymium motor aracılığı ile toz hacminin arttığını belirler ve buna göre emiş gücünü de aynı miktarda arttırmaktadır.

Üzerinde bulunan LCD ekran sayesinde derinlemesine yaptığınız temizliğin son halini görebilirsiniz. 
0 dakika boyunca kullanıldığında dahil azalmayan yüksek emiş gücüne sahiptir. 240 AW emiş gücü sayesinde motoru 1 dakikada 125.000 rpm seviyesinde döner nokta derinlemesine temizlik yapması için gereken emiş gücünü üretmiş olur. Temizlik aşamasında ayrı görevleri başarı ile sunması için yine Dyson tarafından dizayn edilen aksesuarlar vardır. Dijital motor bar  temizleme başlığı sayesinde evcil hayvanlara ait tüyler ivedi bir şekilde temzilenir. Ayrıca hayvanlara ait saçlar ve tüylerin fırçaya dolanması da engellenir.  Böylece halılarda ve sert zeminlerde kalıntılarla ve tozlara karşı derinlemesine bir temizlik uygular.  Bu sayede evcil hayvanların yataklarını merpenlerdeki tüyleri ve araç koltukları basit bir şekilde temizlenir. Kablosuz bir şekilde kullanımı olması nedeniyle çok yönlülüğe sahiptir. Erişilmesi zor yerlerde dahi güçlü bir temizlik sağlar. 

Kutu içeriği:

Dyson V15 Detect Absolute
Digital Motorbar™ temizleme başlığı
Işıklı temizleme başlığı
Anti-tangle Mini Motorhead
Kombinasyon başlığı
Aralık temizleme başlığı
Mobilya Altı Adaptörü
Başlık saklama klipsi
Duvar askı ünitesi
Şarj cihazı

DYSON V15 DETECT ABSOLUTE 26 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

Dyson V15 Detect Absolute süpürge satış fiyatı: 20.257,50 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 26 Aralık 2022 tarihinde saat :19:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.66 Türk Lirası, euro 19.84 Türk Lirası, altının gramı ise 1077 Türk Lirası değerinde.

Beko'da oliz'e özel indirim fırsatları! Philips TV alana sepette büyük ikram... 26 Aralık fiyat listesi

Bu kampanyayı kaçırmayın, son 5 gün kaldı! Teknosa'danLG televizyon alana bir de hediye! 26 aralık fiyat listesi

Carrefour'dan indrim şöleni! Samsung M33 5G cep telefonlarında yüzde 19 tasarruf! 26 Aralık fiyat listesi