19 / 05 / 2024

Ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 

Ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 



Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında başı çekiyor. Yüzde 25 zam sınırına takılan mağdur ev sahipleri bir bir yaşadıkları sorunları anlatarak çözüm isterken kiracılar da hem ev bulamamaktan hem de talep edilen fahiş fiyatlardan şikayet ediyor. 

Felsefeci-Yazar Yunus Emre Yücebaş resmi X hesabı https://twitter.com/muellifyunus üzerinden yaptığı paylaşımda ev sahibi ve kiracı sorununa değindi ve "Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki ihtilaflarda "GENELLİKLE" hangi tarafın haklı olduğunu düşünüyorsunuz?" diye sordu.

Söz konusu ankette ev sahiplerinin haklı olduğunu düşünenlerin oranı yüzde 71 olurken, kiracıların haklı olduğunu düşünenlerin oranı ise yüzde 25.3'te kaldı. 


Yunus Emre Yücebaş'ın paylaşımı şu şekilde:

Söz konusu paylaşıma mağdur ev sahiplerinden de yorumlar gecikmedi. İşte Yunus Emre Yücebaş'ın paylaşımına gelen o yorumlar...

 

Tebernüş Kireçci'den yabancıya gayrimenkul satışına sert tepki! Nasıl bir akıl tutulması yaşıyoruz?

Milli Emlak 3 ildeki 133 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak satılık: Taksitle gayrimenkul alabilirsiniz!

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!


Geri Dön