28 / 04 / 2024

Ev tekstili firmalarıın kırmızı ürünleri ön planda

Ev tekstili firmalarıın kırmızı ürünleri ön planda

Ev tekstiline rengin girmesiyle ön plana çıkan kırmızı evinizde her alanda karşınıza çıkabilir



Kırmızı her alanda iddialı bir renktir. O yüzdendir ki 'tutkunun rengi'dir kırmızı. En uzaktan farkedilir, cesaret ister kırmızı rengi taşımak ve o yüzdendir ki modacıların, ev tekstili firmalarının en iddialı modellerinin yolu önünde sonunda kırmızıyla kesişir.

Ortalık derli toplu dursun

Derin firmasının satışa sunduğu Womb isimli saklama dolabı farklı dizaynı ve kırmızıyla olan bütünlüğüyle evin en dikkat çeken ayrıntısı olabilir.

Fiyatı 2 bin 927 Euro

 

Çiçeklerin dili olsa, konuşsa

Çiçekler evlerin yaşayan en doğal unsurlarıdır. Çiçeklerin kendi duruşlarını sergiledikleri vazoları da atlamamak lazım. Habitat'ın Finna isimli kırmızı cam vazo güne başlarken iyi hissettirebilir.

Fiyatı: 78 TL

 

Çöp kovası deyip geçme

Çok fazla para harcamadan evinde küçük de olsa tutkunun rengine yer vermek isteyenler için Mudo Concept'in Push isimli çöp kovası ideal. Hem de ürün indirimde.

Fiyatı 39.50 TL

Aile reisine yakışır

Kırmızının kadifeyle birleşiminden ortaya çıkan asalet şık bir görüntüyü garantiler. Mudo Concept'in Biamo adlı koltuğu rahatına ve modaya önem verenler için.

Fiyatı: 595 TL

Tavandan sarkan romantizm

Aydınlatma olmadan asla diyenler için Insıde firmasının satışa sunduğu Aura isimli tavan lamba kırmızı murano camlarla revize edildi.

Fiyatı: Ebatlara göre 3 - 8 bin Euro


CD'lerle baş edemeyenlere

Sinema ve müzik tutkunları bilir. Bazen biriken CD'leri saklamak yorucu olabiliyor. Ikea'nın bu soruna çözüm olarak satışa sunduğu CD - DVD kulesi kırmızı rengiyle göze çarpıyor.

Fiyatı: 49.95 TL

Sabah Emlak


Geri Dön