28 / 04 / 2024

'Evde kal' furyasında müstakil evler kafa karıştırdı!

'Evde kal' furyasında müstakil evler kafa karıştırdı!

Koronavirüsle başlayan 'evde kal' furyasında müstakil evler kafa karışıklığı yaratıyor. Ev deyince aklına apartman dairesi gelen herkes, yüksek gelirlilerin müstakil, bahçeli evlerini görünce 'Evde kal' uyarısında bulunuyor...



Koronavirüsle başlayan 'evde kal' furyasında kalınacak olan ev kavramı herkesin kafasını karıştırıyor. Ev deyince aklına apartman dairesi gelen herkes, yüksek gelirlilerin müstakil evlerini, ev olarak görmüyor ve uyarma ihtiyacında bulunuyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; 'Evde kal!' uyarısına maruz kalan müstakil ev sahibinde son örnek ise Atletico Madrid'in yıldızı Alvaro Morata.

 Evde kal furyasında müstakil evler kafa karıştırdı!

Hacı Sabancı, Instagram'da spor yaparken paylaştığı fotoğrafının altına yapılan "Dışarı çıkmayın diyorlar siz dışarıdasınız" yorumunu, "Sakin ol champ evdeyim" şeklinde cevaplamıştı.

Bu durumun bir benzeri de Atletico Madrid'in yıldızı Alvaro Morata'nın başına geldi. Eşiyle beraber evinin sınırları içerisinde bulunan göl parkta romantik bir poz paylaşan Morata'ya bir takipçisi yorum yaptı.

Takipçisi, Morata'ya "Evde kalmalıydın" deyince, Morata da "Zaten evdeyim" cevabını verdi.

Koronavirüs müstakil bahçeli villalara ilgiyi artırdı!

Koronavirüs sonrası şehirden köye kaçış başladı!

Korona emlak alışkanlıklarını da değiştirdi!


Geri Dön