30 / 04 / 2024

Kafaları karıştıran sorunun cevabı uzmanlardan geldi! Yatırım için altın mı, gümüş mü? 

Kafaları karıştıran sorunun cevabı uzmanlardan geldi! Yatırım için altın mı, gümüş mü? 

ABD enflasyon rakamlarının dün açıklanmasından sonra piyasalar düşmeye başladı. Böyle bir durumda altın ve gümüş fiyatları baskılanmaya başlarken, yatırımcılar altın mı almalı, gümüş mü almalı? Uzmanlardan kafa karıştıran soruya cevap geldi...



Piyasaların gözü merkez bankalarına çevrilmiş durumda. Dün merakla beklenen ABD Enflasyon rakamları açıklandı e ramkamlar kırk yılın en yüksek seviyesinden geriledi. 

Öte yandan Fed'in  dah a fazla faiz arttırmaya gidebileceği beklentisiyle küresel borsa endeksleri negatife düşerken, kripto para piyasası yerle bir oldu. Dolar dünayda en çok işlem gören 6 para biriminden biri olurken gümüş fiyatları ve altın fiyatlarında düşüş devam ediyor.
Peki yatırımcılar soruyor; altın mı gümüş mü?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön