25 / 07 / 2024

altın mı gümüş mü

altın mı gümüş mü

ABD enflasyon rakamlarının dün açıklanmasından sonra piyasalar düşmeye başladı. Böyle bir durumda altın ve gümüş fiyatları baskılanmaya başlarken, yatırımcılar altın mı almalı, gümüş mü almalı? Uzmanlardan kafa karıştıran soruya cevap geldi...

Yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve gümüş neden alınmalı? İşte cevabı...

Yatırımcılar ellerinde bulunan bir miktar parayı yatırım amaçlı altın ve gümüşe yatırıyor. Peki insanlar altın ve gümüş alırken neyi amaçlarlar? Neden altın ve gümüş alınmalı? İşte cevabı...

Bankadaki altınının fizikiye çevirmek isteyenler dikkat! İşte alım satım makas aralığı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bankada bulunan 27 gr altınımı fizikiye çevirmek istediğini belirterek, alım satım makas aralığını paylaştı. İşte İslam Memiş'in o paylaşımı...

Altın eşikte, gümüş beşikte! Yatırımcılar ise tetikte! Altın alalım mı, satalım mı? 

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüşteki son durumla ilgili yatırımcılara bilgi vererek önemli değerlendirmeler yaptı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne olur? Altın alalım mı, satalım mı? 

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

İslam Memiş'ten altın için son dakika uyarısı geldi: Aman dikkat, yalnızca 2 gününüz kaldı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de 'bayram tatilindeki' altın ve borsayla ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında altın ve gümüş için kar satışı öngörüsünden bulunurken perşembe gününü işaret ederek önemli uyarılar yaptı.

Uzmanlar açıkladı! Altın mı, gümüş mü, bakır mı?

Emtia piyasasında, Fed'in eylülde faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerden kaynaklanan olumlu fiyatlamalar ve arz endişeleriyle geçen ay artış eğilimi sürerken, altın, gümüş ve bakırdaki zirveler öne çıkmış oldu.

Altın mı dolar mı? Yatırımcıların gözde sorusunun yanıtı ünlü kripto fenomeninden geldi!

Pek çok kişi altın mı yoksa dolar mı alması gerektiğini araştırırken, merak edilen sorunun cevabı ünlü kripto fenomeninden geldi. Peki altın mı dolar mı? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Altın ve gümüşte son dakika! Buz kestiren rakamlar tek tek açıklandı: Bu yıl bitmeden...

JPMorgan ons altın ve gümüş için 2024 ve 2025 senelerine ilişkin tahminlerini bir bir açıkladı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

altın mı gümüş mü Haberi

altın mı gümüş mü

Piyasaların gözü merkez bankalarına çevrilmiş durumda. Dün merakla beklenen ABD Enflasyon rakamları açıklandı e ramkamlar kırk yılın en yüksek seviyesinden geriledi. 

Öte yandan Fed'in  dah a fazla faiz arttırmaya gidebileceği beklentisiyle küresel borsa endeksleri negatife düşerken, kripto para piyasası yerle bir oldu. Dolar dünayda en çok işlem gören 6 para biriminden biri olurken gümüş fiyatları ve altın fiyatlarında düşüş devam ediyor.
Peki yatırımcılar soruyor; altın mı gümüş mü?

  ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARINDA NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Fed'in faiz oranları ile ilgili tekrar bir yükseliş oalcağına dair gelen haberler piyasalar üzerinde baskılama yapmaya başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Şenay Zeren'in haberine göre; küresel ekonomilerde  baskılanmanın devam etmesi  altın ve gömüş fiyatlarında hareketliliğe neden olacak. Gümüş altın fiyatlarına göre daha yavaş hareket edebilir.  Ülkerin yekonimlerinde yaşanan...