08 / 05 / 2024

altın mı gümüş mü

altın mı gümüş mü

ABD enflasyon rakamlarının dün açıklanmasından sonra piyasalar düşmeye başladı. Böyle bir durumda altın ve gümüş fiyatları baskılanmaya başlarken, yatırımcılar altın mı almalı, gümüş mü almalı? Uzmanlardan kafa karıştıran soruya cevap geldi...

Yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve gümüş neden alınmalı? İşte cevabı...

Yatırımcılar ellerinde bulunan bir miktar parayı yatırım amaçlı altın ve gümüşe yatırıyor. Peki insanlar altın ve gümüş alırken neyi amaçlarlar? Neden altın ve gümüş alınmalı? İşte cevabı...

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

altın mı gümüş mü Haberi

altın mı gümüş mü

Piyasaların gözü merkez bankalarına çevrilmiş durumda. Dün merakla beklenen ABD Enflasyon rakamları açıklandı e ramkamlar kırk yılın en yüksek seviyesinden geriledi. 

Öte yandan Fed'in  dah a fazla faiz arttırmaya gidebileceği beklentisiyle küresel borsa endeksleri negatife düşerken, kripto para piyasası yerle bir oldu. Dolar dünayda en çok işlem gören 6 para biriminden biri olurken gümüş fiyatları ve altın fiyatlarında düşüş devam ediyor.
Peki yatırımcılar soruyor; altın mı gümüş mü?

  ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARINDA NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Fed'in faiz oranları ile ilgili tekrar bir yükseliş oalcağına dair gelen haberler piyasalar üzerinde baskılama yapmaya başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Şenay Zeren'in haberine göre; küresel ekonomilerde  baskılanmanın devam etmesi  altın ve gömüş fiyatlarında hareketliliğe neden olacak. Gümüş altın fiyatlarına göre daha yavaş hareket edebilir.  Ülkerin yekonimlerinde yaşanan...