16 / 05 / 2024

altın mı alınmalı gümüş mü

altın mı alınmalı gümüş mü

ABD enflasyon rakamlarının dün açıklanmasından sonra piyasalar düşmeye başladı. Böyle bir durumda altın ve gümüş fiyatları baskılanmaya başlarken, yatırımcılar altın mı almalı, gümüş mü almalı? Uzmanlardan kafa karıştıran soruya cevap geldi...

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Türkiye'de seçimlerin neticelenmesiyle beraber döviz kuru ve altın ücretlerinde çıkış görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik ikazlar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sualini yanıtladı. 

Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım? İslam Memiş az önce net yanıtı verdi! Hiç biri değil onu alın

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Altın piyasası uzmanı İslam Memiş ''Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım?'' sorusuna net yanıtı verdi. Hiç biri değil onu alın...

Gram altın mı yoksa dolar mı alınmalı? İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın mı yoksa dolar mı almalıyım? diye soranlara yanıt verdi. İşte detaylar!

Altın fiyatları zirveye tırmanıyor :Tufan geliyor! Altın mı, dolar mı? Mantıklı yatırım yapan zengin olur!

Altın fiyatlar beş haftanın zirvesine yükseldi. Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklamalar geldi. Yatırımcıların altın mı dolar mı? sorusu üzerine cevap veren Memiş hangi yatırım aracının alınabilir olduğunu bahsetti....

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Demetevler kentsel dönüşümde ön plana alınmalı!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, kentsel dönüşüm çalışmalarının Başkent’in bazı bölgelerinde ön plana alınması gerektiğinin vurgu yaparak özellikle Demetevler’in bu anlamda listenin başında olduğuna dikkat çekti.

altın mı alınmalı gümüş mü Haberi

altın mı alınmalı gümüş mü

Piyasaların gözü merkez bankalarına çevrilmiş durumda. Dün merakla beklenen ABD Enflasyon rakamları açıklandı e ramkamlar kırk yılın en yüksek seviyesinden geriledi. 

Öte yandan Fed'in  dah a fazla faiz arttırmaya gidebileceği beklentisiyle küresel borsa endeksleri negatife düşerken, kripto para piyasası yerle bir oldu. Dolar dünayda en çok işlem gören 6 para biriminden biri olurken gümüş fiyatları ve altın fiyatlarında düşüş devam ediyor.
Peki yatırımcılar soruyor; altın mı gümüş mü?

  ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARINDA NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Fed'in faiz oranları ile ilgili tekrar bir yükseliş oalcağına dair gelen haberler piyasalar üzerinde baskılama yapmaya başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Şenay Zeren'in haberine göre; küresel ekonomilerde  baskılanmanın devam etmesi  altın ve gömüş fiyatlarında hareketliliğe neden olacak. Gümüş altın fiyatlarına göre daha yavaş hareket edebilir.  Ülkerin yekonimlerinde yaşanan...